Op maat gemaakte pagina's voor jouw bedrijfssector

Kies uit een groot assortiment van professioneel ontworpen sjablonen. Tijd is waardevol, en daarom is de inhoud aangepast aan verschillende bedrijfssectoren. Zodat je met een paar kleine aanpassingen een voorgeprogrammeerde tekst kunt gebruiken die aansluit op jouw bedrijfssector.

De Mogelijkheden

  • Je nieuwe bedrijfswebsite gereed binnen 5 minuten
  • Professionele en moderne designs
  • Inhoud op maat gemaakt door professionals, aangepast aan jouw bedrijfscategorie
  • Websites statistieken en e-mails
  • Gebruik je eigen domein
  • Eenvoudig en intuïtief te bewerken
  • Nieuws, fotogalerijen, blogs, RSS en veel meer...

Meer informatie...

Gebruikersrecensies

Henk Muileman: Met veel plezier & gemak heb ik een site gemaakt met Webnode. Ik gebruik de site om mijn fotohobby te delen met ieder die het wil zien. Mijn website: www.kiekdan.com!…4.5

Henk Muileman
Met veel plezier een site gemaakt

Maak een gratis professionele website

Hoe maak je een professionele website? Maak een website voor uw bedrijf in slechts 5 minuten.

Als u wilt weten hoe u een gratis professionele website maakt om zo meer klanten aan te trekken, dan kiest u voor Webnode. Het maken van je eigen website is nog nooit zo eenvoudig geweest! U kunt uw eigen domeinnaam registreren om uw website een meer professioneel design te geven. Voeg uw contactgegevens, een forum of een gastenboek toe, zodat uw klanten gemakkelijk contact met u kunnen opnemen wanneer zij dat willen. Vul aansluitend uw website aan met unieke widgets en gadgets!

Hoe doet u dit?

U kunt nu makkelijk een professionele website maken met Webnode, geheel gratis. Het is een ideale online oplossing voor uw bedrijf! Wij weten dat tijd kostbaar is, en daarom hebben wij alles voor u voorbereid zodat u meteen van start kunt gaan. Tijdens de bouw van uw website, kunt u kiezen uit een breed scala aan professioneel ontworpen sjablonen gefocussed op alle gebieden van het bedrijfsleven. En als u iets bijzonders wilt, kunt u altijd een uniek ontwerp laten maken door onze grafisch ontwerpers op basis van uw eigen visie en idee.

U kunt een gratis professionele website maken op Webnode, voor onbepaalde tijd. Voor onze nieuwe Business gebruikers, bieden we een gratis 30 dagen proefversie aan van ons Standaard Business pakket. Na deze 30 dagen zal uw zakelijke website blijven bestaan, maar met een beperkte dienstverlening. In ons standaard pakket bieden wij u nog meer diensten, zoals multi-taal mogelijkheden, wachtwoordbeveiliging, 20 e-mail adressen, 10 GB bandbreedte per maand, 2000 MB opslagruimte en nog veel meer. Als u zich bij ons registreert, zult u zien dat Webnode de beste gratis websitebouwer is die er vandaag de dag bestaat.

Als u een professionele website voor uw bedrijf wilt maken, dan garanderen wij dat Webnode de beste oplossing is voor u!

Websitenaam

Dit veld moet de naam van je website bevatten.

E-mailadres

Je e-mailadres zal gebruikt worden als login. Geen zorgen, we versturen geen spam.

Wachtwoord

Het wachtwoord moet minimaal zes karakters bevatten. Bij voorkeur een combinatie van letters en getallen.

Wachtwoord vergeten?