Een super snelle setup

Het maken van een webwinkel hoeft niet veel tijd te kosten. Met een paar klikken op de knop en je kan beginnen met online verkopen.

Een eenvoudige interface

Doormiddel van klikken en plakken heb je snel je eigen unieke webwinkel online, met het principe wil je wat veranderen dan klik je erop.

Een webwinkel al va. € 6,65 p/m

Bespaar ondernemingskosten door je website niet uit te besteden. Voor een klein bedrag per maand verkoop je online.

Webshop functies

  • Professionele webshop klaar in 5 minuten
  • Moderne en gebruikersvriendelijke sjablonen
  • Gedetailleerde bedrijfs- en websitestatistieken
  • Betaalmogelijkheden met kredietkaarten en PayPal
  • Automatische product import en export
  • Integratie van prijsvergelijkende portalen
  • Productvarianten (kleur, grootte, enz.)
  • Eenvoudige en intuïtieve interface

Meer informatie...

Gebruikersrecensies

Henk Muileman: Met veel plezier & gemak heb ik een site gemaakt met Webnode. Ik gebruik de site om mijn fotohobby te delen met ieder die het wil zien. Mijn website: www.kiekdan.com!…4.5

Henk Muileman
Met veel plezier een site gemaakt

Begin uw eigen webshop

Begin een eigen gratis webshop. Wilt u een webshop beginnen? Via Webnode kan dit snel en makkelijk! Schrijf u vandaag nog in en begin een webwinkel die binnen enkele minuten klaar en online is. Verkoop uw producten en diensten vanaf vandaag online. Maak nu uw eigen gratis webshop bij Webnode!

Begin je eigen gratis webshop 

Registreer u nu en begin meteen met verkopen. Het kost u slecht een paar minuten van uw tijd. U hoeft geen programmeer kennis te hebben om uw eigen webshop op te zetten. De gebruikersinterface van Webnode is intuïtief en eenvoudig, dus u bent vrij om u te concentreren op de verkoop van uw producten in plaats van u zorgen te maken over hoe u een webshop kunt starten. Vergeet niet dat uw website online en actief blijft voor onbepaalde tijd. Tevens kunt u zoveel websites maken als dat u zelf wilt onder 1 account.

Voeg uw contactgegevens, bedrijfsprofiel, gastenboek, en een productlijst toe. Wijzig de betaling- en leveringsopties om uw zakelijke behoeften aan te passen!

Wij weten dat u zoveel mogelijk klanten wilt aantrekken als mogelijk is na het maken van uw webwinkel. Dat is ook de reden waarom er honderden kant-en-klare sjablonen zijn om uit te kiezen en u tal van bewerkingsmogelijkheden heeft om uw winkel er professioneel uit te laten zien en op maat gemaakt te krijgen. Lees onze tips over het aantrekken van meer klanten in onze blog of neem contact op met onze klantenservice, we staan altijd voor u klaar om te helpen. Laat uw webshop ECHT opvallen door verschillende widgets en gadgets toe te voegen. Registreer en maak vandaag nog uw eigen online winkel op Webnode!

Websitenaam

Dit veld moet de naam van je website bevatten.

E-mailadres

Je e-mailadres zal gebruikt worden als login. Geen zorgen, we versturen geen spam.

Wachtwoord

Het wachtwoord moet minimaal zes karakters bevatten. Bij voorkeur een combinatie van letters en getallen.

Wachtwoord vergeten?