Snelle setup en gratis demo

Je kan je nieuwe e-shop lopende hebben in enkele minuten. Gewoon registreren en je kan onmiddelijk beginnen online verkopen.

Zeer envoudige interface

Webnode e-shop kan door iedereen gebruikt worden! De interface is intuïtief en eenvoudig. Geen technische vaardigheden vereist.

Uw e-shop va. € 6,65 p/m

Krijg snel een professionele e-shop en tegen minimale kosten. De perfecte manier om een bedrijf te starten via het internet!

Online shop functies

  • Professionele online shop klaar in 5 minuten
  • Moderne en gebruikersvriendelijke sjablonen
  • Gedetailleerde bedrijfs- en websitestatistieken
  • Betaalmogelijkheden met kredietkaarten en PayPal
  • Automatische product import en export
  • Integratie van prijsvergelijkende portalen
  • Productvarianten (kleur, grootte, enz.)
  • Eenvoudige en intuïtieve interface

Meer informatie...

Gebruikersrecensies

Wij wilde met ons unieke concept www.1-bite.nl een website openen om meer bekendheid te krijgen. Na wat speurwerk kwamen we uit bij Webnode. Snel & simpel konden al mijn wensen voldaan…4.5

Friedjof Kempenaar
Friedjof Kempenaar

Begin uw eigen webshop

Begin een eigen gratis webshop. Wilt u een webshop beginnen? Via Webnode kan dit snel en makkelijk! Schrijf u vandaag nog in en begin een webwinkel die binnen enkele minuten klaar en online is. Verkoop uw producten en diensten vanaf vandaag online. Maak nu uw eigen gratis webshop bij Webnode!

Begin je eigen gratis webshop 

Registreer u nu en begin meteen met verkopen. Het kost u slecht een paar minuten van uw tijd. U hoeft geen programmeer kennis te hebben om uw eigen webshop op te zetten. De gebruikersinterface van Webnode is intuïtief en eenvoudig, dus u bent vrij om u te concentreren op de verkoop van uw producten in plaats van u zorgen te maken over hoe u een webshop kunt starten. Vergeet niet dat uw website online en actief blijft voor onbepaalde tijd. Tevens kunt u zoveel websites maken als dat u zelf wilt onder 1 account.

Voeg uw contactgegevens, bedrijfsprofiel, gastenboek, en een productlijst toe. Wijzig de betaling- en leveringsopties om uw zakelijke behoeften aan te passen!

Wij weten dat u zoveel mogelijk klanten wilt aantrekken als mogelijk is na het maken van uw webwinkel. Dat is ook de reden waarom er honderden kant-en-klare sjablonen zijn om uit te kiezen en u tal van bewerkingsmogelijkheden heeft om uw winkel er professioneel uit te laten zien en op maat gemaakt te krijgen. Lees onze tips over het aantrekken van meer klanten in onze blog of neem contact op met onze klantenservice, we staan altijd voor u klaar om te helpen. Laat uw webshop ECHT opvallen door verschillende widgets en gadgets toe te voegen. Registreer en maak vandaag nog uw eigen online winkel op Webnode!

Website naam

Dit veld moet de naam van uw website bevatten.

E-mailadres

Uw e-mailadres zal gebruikt worden als login. Geen zorgen, we versturen geen spam.

Wachtwoord

Het wachtwoord moet minimaal zes karakters bevatten. Bij voorkeur een combinatie van letters en getallen.

Wachtwoord vergeten?