Creëer je site
snel en gratis

Een website maken hoeft niet moeilijk te zijn, met Webnode kan je eenvoudig een website maken en een domein eraan​ koppelen.

Webwinkels of bedrijfspagina’s?

Er zijn honderden aanpasbare sjablonen beschikbaar. Ideaal voor hobbyisten, kleine ondernemers & web-winkeliers.

Iedereen kan een website maken

Al meer dan 22 000 000 gebruikers hebben een eigen website bij Webnode, begin nu met je eigen professionele pagina.

Klantenbeoordelingen

Free to use, Webnode aims to monetise through paid-for extra storage space, extra bandwidth options and e-mail accounts.4.5

TechCrunch
TechCrunch

Ook gemaakt voor mobiel gebruik!

Weet zeker dat iedere bezoeker geniet van optimale browser ervaring. Met Webnode zijn alle pagina’s mobiel vriendelijk zodat jouw pagina ook op de smartphone er fraai uitziet.

Website maken gratis voor kids

Maak gratis je eigen website met Webnode. Het is zeer eenvoudig. Kinderspel. Je kunt een website maken gratis voor kids, en kinderen kunnen het ook. Je kunt foto’s en leuke verhalen met de rest van de wereld delen. Je kunt een gratis website maken voor een schoolvereniging of een website met foto’s van je laatste schoolreis.

Hoe maak je een website? Het is zeer simpel, je hebt alleen je eigen tekst en foto’s nodig, de rest staat al voor je klaar. Je bouwt je eigen website in enkele minuten. Je kunt kiezen uit een uitgebreide keuze aan sjablonen om de juiste presentatie aan de website te geven. De programmeurs van Webnode hebben al alles voorbereid. Je hoeft geen Einstein te zijn, met Webnode kun je snel en simpel een website bouwen. Kinderen kunnen het ook. Het is een fluitje van een cent.

Een gratis website maken voor kinderen is dankzij Webnode werkelijk gemakkelijk. Op je eigen website kun je je belevenissen en ideeën met anderen delen, je kunt een (reis)blog maken, en een fotoalbum online zetten behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt actuele informatie delen, zoals een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje. Zo kun je makkelijk met andere in contact blijven, ook vrienden en kennissen die ver weg wonen.

Belangrijk: wij plaatsen geen advertenties op je website, en dit zal altijd zo blijven. Je krijgt van ons je eigen gratis website zonder reclame.

Na enkele minuten is de nieuwe site online! Een gratis homepage maken gaat zo in zijn werking: eerst moet je je bij ons aanmelden, daarna kies je een naam voor je website. Vervolgens kies je de juiste kleur en sjabloon vanuit de vele voorbeelden. Nu nog je eigen tekst en/of foto’s op de website plaatsen. En klaar is Kees. Je presentatie is na enkele minuten online. Iedereen vindt jou nieuwe site geweldig. We weten het al – je zult dan tegen je vrienden zeggen: doe het ook, want een gratis website maken voor kinderen is zo gepiept met de Webnode software.

Websitenaam

Dit veld moet de naam van je website bevatten.

E-mailadres

Je e-mailadres zal gebruikt worden als login. Geen zorgen, we versturen geen spam.

Wachtwoord

Het wachtwoord moet minimaal zes karakters bevatten. Bij voorkeur een combinatie van letters en getallen.

Wachtwoord vergeten?