Creëer uw site snel en gratis

Webnode is een programma voor het snel en eenvoudig creëren van websites. Eenvoudig, en gratis. Je kan zelfs je eigen domein gebruiken.

Ideaal voor uw site en e-shop

Meer dan 100 moderne, op maat gemaakte sjablonen aangepast aan uw behoeften. Ideaal voor persoonlijke-, bedrijfs-, en e-shop websites.

Omringd door goede mensen

Meer dan 18 000 000 bedrijven, studenten, artiesten en bloggers van over de hele wereld zijn reeds tevreden gebruikers geworden.

Beoordelingen van onze klanten

Website template builders are nothing new, but there aren’t enough words to tell you how impressed I am with the simplicity of Webnode.4.5

Rotor Blog
Rotor Blog

Geoptimaliseerd voor mobiele apparatuur

Nu ook weergave van je website op elk mobiel apparatuur. Alle websites zijn automatisch aangepast voor smartphone's en tablet gebruikers.

Website maken gratis voor kids

Maak gratis je eigen website met Webnode. Het is zeer eenvoudig. Kinderspel. Je kunt een website maken gratis voor kids, en kinderen kunnen het ook. Je kunt foto’s en leuke verhalen met de rest van de wereld delen. Je kunt een gratis website maken voor een schoolvereniging of een website met foto’s van je laatste schoolreis.

Hoe maak je een website? Het is zeer simpel, je hebt alleen je eigen tekst en foto’s nodig, de rest staat al voor je klaar. Je bouwt je eigen website in enkele minuten. Je kunt kiezen uit een uitgebreide keuze aan sjablonen om de juiste presentatie aan de website te geven. De programmeurs van Webnode hebben al alles voorbereid. Je hoeft geen Einstein te zijn, met Webnode kun je snel en simpel een website bouwen. Kinderen kunnen het ook. Het is een fluitje van een cent.

Een gratis website maken voor kinderen is dankzij Webnode werkelijk gemakkelijk. Op je eigen website kun je je belevenissen en ideeën met anderen delen, je kunt een (reis)blog maken, en een fotoalbum online zetten behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt actuele informatie delen, zoals een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje. Zo kun je makkelijk met andere in contact blijven, ook vrienden en kennissen die ver weg wonen.

Belangrijk: wij plaatsen geen advertenties op je website, en dit zal altijd zo blijven. Je krijgt van ons je eigen gratis website zonder reclame.

Na enkele minuten is de nieuwe site online! Een gratis homepage maken gaat zo in zijn werking: eerst moet je je bij ons aanmelden, daarna kies je een naam voor je website. Vervolgens kies je de juiste kleur en sjabloon vanuit de vele voorbeelden. Nu nog je eigen tekst en/of foto’s op de website plaatsen. En klaar is Kees. Je presentatie is na enkele minuten online. Iedereen vindt jou nieuwe site geweldig. We weten het al – je zult dan tegen je vrienden zeggen: doe het ook, want een gratis website maken voor kinderen is zo gepiept met de Webnode software.

Website naam

Dit veld moet de naam van uw website bevatten.

E-mailadres

Uw e-mailadres zal gebruikt worden als login. Geen zorgen, we versturen geen spam.

Wachtwoord

Het wachtwoord moet minimaal zes karakters bevatten. Bij voorkeur een combinatie van letters en getallen.

Wachtwoord vergeten?