Ons team

Vít Vrba

Oprichter & Chief Executive Officer

Vít Vrba is bedrijfsoprichter. Hij is verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie, financieën en productplatformen. Hij heeft 13 jaar ervaring in de internetindustrie en heeft in het verleden verschillend Research & Development projecten geleid.

Vít heeft gestudeerd aan de Mendel Universiteit in Brno waar hij een master heeft behaald in economie en computerwetenschap. Hij is momenteel aan het studeren voor zijn doctoraat in computerwetenschappen. Hij  heeft  meer dan 20 gepubliceerde  artikels geschreven, met impactfactor en heeft verschillende internationale wetenschapsconferentie's bijgewoond.

Ondřej Kratěna

Hoofd Technische Operaties

Ondřej Kratěna is de teamleader voor de programmatie en analyses. Hij is verantwoordelijk voor de technische taken, analyses, planning en het ontwikkelen van nieuwe diensten. Hij voorziet een technisch zicht op het strategisch plannen van het bedrijf. Ondřej is een werknemer in het bedrijf sinds 2004.

Hij heeft 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van internetoplossingen. Ondřej heeft deelgenomen in vele Research en Development projecten gerelateerd met het internet. Hij heeft gestudeerd aan de faculteit van de Masaryk Universiteit in Brno en is gecertificeerd projectmanager volgens de  IPMA standards.

Lubomír Cvrk

Software Ingenieur, R&D

Lubomír is verantwoordelijk voor de servers met hun object en data architectuur. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van software op verschillende platformen, programmeertalen en database management systemen.

Lubomír heeft zijn doctoraat in computerwetenschappen behaald aan de Universiteit van Technologie in Brno. Hij heeft deelgenomen in vele wetenschappelijke projgecten en heeft twee Best Paper Awards ontvangen op internationale wetenschappelijke conferenties. Hij heeft meer dan 30 wetenschappelijk artikels geschreven die gepubliceerd werden op internationale conferentie's met impact factoren.

Hynek Lípa

Project Manager

Hynek Lípa is verantwoordelijk voor het omzetten van ontwerpen in functionele websites. Hij leidt ook de ontwikkeling van de op maat gemaakte informatiesystemen voor bedrijfsklanten.

Hynek heeft meer dan 15 jaar ervaring in het veld van DTP, analyses en het ontwikkelen van grote informatiesystemen.

Miroslav Kocián

Programmer & Analyst

Miroslav Kocián is een syteem programmeur. Hij is verantwoordelijk voor de Webnode GUI ontwikkeling, analyse en de kernfuncties van het systeem.

Miroslav heeft gestudeerd aan de Universiteit van Technologie in Brno waar hij zijn master heeft behaald in computerwetenschappen. Tijdens zijn studies heeft hij zich gespecialiseerd in web based projects.

Petr Krátký

Programmer & Analyst

Als bedrijfsanalyst en programmeur, doet Petr Krátký gedeeltelijk Webnode Systeemontwikkeling, en gedeeltelijk Webnode vertalingsprojecten. Hij beheert het localisatieproces en is verantwoordelijk voor de klantendienst en klantenondersteuning.

Tijdens zijn studies aan de Masaryk Universiteit in Brno, begon Petr voor Webnode AG te werken als part-time werknemer. Hij behaalde zijn master in computerwetenschappen, en begon voltijds voor het bedrijf in Webnode ontwikkeling.

Miroslav Oujeský

Programmeur & Analyst

Miroslav maakt deel uit van het Webnode development team. Hij werkt met de Webnode statistieken, Webnode translator en enkele andere programma's (vooral statistieken) voor ons en onze partners. Hij heeft 2 jaar ervaring met programmeren in PHP en SSL databases.

Miroslav studeert momenteel aan de Universiteit van Technologie, faculteit van informatietechnologie.

Aleš Straka

Technische Ondersteuning

Aleš is verantwoordelijk voor de klantenondersteuning. Hij is de persoon waarmee u zal spreken moest u enige vragen hebben over Webnode.

Aleš Heeft gestudeerd aan de hoge school voor mechanica en electronica in Brno. Hij heeft enkele jaren ervaring met Internet services.

Olga Prokopová

Community Manager

Olga staat in voor onze Tsjechiesche, Slowaakse en Engelstalige gemeenschap. Ze is verantwoordelijk voor de sociale netwerken, onze blog, discussieforums en marketing communicatie.

Olga heeft informatica gestudeerd in Brno. Sinds het begin van haar studies heeft ze deelgenomen in verschillende projecten gerelateerd aan sociale netwerken en internet.

Markéta Kabátová

Communicatie Manager voor Spaanstalige landen

Markéta staat in voor de klanten van Spanje en Latijns-Amerika. Ze is verantwoordelijk voor de Webnode gemeenschap op Facebook en Twitter en verzorgt ons Spaanstalig blog. Ze heeft langdurige ervaring in Internet Marketing.

Markéta heeft economie gestudeerd in Brno. Ze heeft een gedeelte van haar studies in Gerona in Spanje afgelegd.

Kateřina Dragonová

Community Manager voor Franstalige landen

Kateřina maakt deel uit van ons marketing team. Naast communiceren met onze Franstalige klanten op social networks, neemt ze ook deel in het opbouwen van de Webnode gemeenschap in Frankrijk.

Ze heeft haar bachelor diploma behaald in de Franse taal en literatuur en gaat verder met haar studies in Franse vertaling op de Faculteit voor kunsten in Brno. Ze is beginnen werken voor Webnode in 2011.

Kateřina Štarhová

Community Manager voor Italiaanstalige landen

Kateřina staat in voor de communicatie met onze Italiaanse klanten. Ze is verantwoordelijk voor de Italiaanse discussieforums en blogs en de Webnode gemeenschap op Facebook en Twitter.

Kateřina studeerde af in Bedrijfseconomie in Brno. Ze heeft een gedeelte van haar studies afgelegd in Trent en Siena in Italië.

Magda Klusáková

Klantendienst

Magda is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Engelstalige klanten, voor het creëren van webadvertentie campagnes en voor het communiceren met diegene die geïnteresseerd zijn in grafische sjablonen.

Ze maakt deel uit van ons bedrijf sinds de zomer van 2010. Magda studeerde Sociologie en Mediaonderzoeken in Brno, waarin ze ook haar master diploma behaalde. Magda heeft langlopende ervaring in klantenondersteuning en public relations.

Lena Klusáková

Klantendienst

Lena maakt deel uit van ons marketing team. Ze is verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van onze Tsjechische klanten en onze filiaalpartners.

Lena werkt voor ons bedrijf sinds 2010. Ze studeerde de Theorie van interactieve onderzoeken en cultureel management. Lena heeft langlopende ervaring met het organiseren van culturele evenementen, het leiden van een team en ook met public relations en klantenondersteuning.

Pavel Beran

Network Administrator

Pavel is verantwoordelijk voor het netwerk en maakt zeker dat we online blijven. Hij heeft meer dan 3 jaar ervaring als administrator en het ontwikkelen van netwerk oplossingen.

Pavel heeft zijn bachelor diploma behaald aan de faculteit voor electronische technieken en communicatiewetenschappen in Brno. Momenteel is hij aan het studeren voor zijn master diploma.

Barbora Břečková

Accountant Manager

Barbora Břečková is de account manager, verantwoordelijk voor de gehele accounting, belastingen en loonlijsten van Webnode AG. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring in accounting.

Maak uw Gratis Website

  • 100% gratis
  • In enkel 5 min
  • Geen advertenties
  • Uw eigen domein
  • Geen installatie
  • Geen technische vaardigheden
Gratis site creëren

Volg ons op Facebook!

Webnode op Facebook
Wachtwoord vergeten?