Gratis en reclamevrij.

Bouw je pagina binnen een handomdraai, reclamevrij en helemaal gratis. Bouw en bewerk je pagina waar je maar wilt, alleen een internetverbinding is nodig.

Eenvoudiger kan niet!

Met onze webeditor kan iedereen een website maken. Het enige wat je nodig is, is een internetverbinding, onze support voor je klaar.

Honderden moderne sjablonen naar keuze

Een website is je visitekaartje, daarom is het belangrijk dat je website er modern en goed uitziet.
Daarom zorgen wij dat je altijd een grote keuze van modernste sjablonen tot je beschikking hebt.

Webnode Functies

  • Real-time bewerken zoals je ziet in je browser
  • Geen installatie of configuratie
  • Gebruik uw eigen domein
  • Fotogalerijen, enquêtes, forums
  • Blogs, fulltext zoeken, RSS
  • Gedetailleerde website statistieken
  • Gemeenschaps- en sociale functies
  • Een groot aantal aan gadgets en widgets

Meer informatie...

Gebruikersrecensies

Angelique den Outer: Met Webnode was het mogelijk om zonder technische kennis een praktische, mooie & succesvolle site te maken. Het programma is overzichtelijk, begrijpelijk & makkelijk.…4.5

Angelique den Outer
Begrijpelijk & makkelijk

Bouw een gratis persoonlijke website

Met Webnode kunt u een gratis persoonlijke website ontwerpen waarop u uw ervaringen, hobby's en geluk kunt delen met uw familie en vrienden.

U kunt uw vakantiefoto's en video's tonen of gewoonweg kennissen uitnodigen voor uw verjaardag, huwelijk of andere evenementen. Met Webnode kunt u gratis een uitgebreid familieforum opzetten waarmee u kunt communiceren en in contact kunt blijven met de mensen van wie u houdt. Het bouwen van de website is gratis, snel en leuk. Daarbovenop plaatsen we geen advertienties op de gratis persoonlijke website, en dat zullen we ook nooit doen.

Omdat we weten dat het belangrijk is voor u dat uw persoonlijke internetpresentatie indrukwekkend is, hebben onze grafische designers een uitgebreide variëteit aan moderne sjablonen gecreëerd waaruit u kunt kiezen wanneer u uw gratis persoonlijke site creëert.

Wij willen dat u gelukkig bent wanneer u onze technologie gebruikt, en wij hopen dat u er dan ook van geniet wanneer u uw website bouwt en gebruikt net zoals onze andere gebruikers! U kunt ook een webshop of een bedrijfswebsite met Webnode aanmaken en zo wat extra bijverdienen.

Websitenaam

Dit veld moet de naam van je website bevatten.

E-mailadres

Je e-mailadres zal gebruikt worden als login. Geen zorgen, we versturen geen spam.

Wachtwoord

Het wachtwoord moet minimaal zes karakters bevatten. Bij voorkeur een combinatie van letters en getallen.

Wachtwoord vergeten?