Gratis en geen advertenties.

Creëer je website snel en gratis. Wij plaatsen geen advertenties op je website, en dit zal ook nooit zo zijn. Wij willen dat u tevreden bent met onze technologie.

Het is kinderspel!

Het is echt zo gemakkelijk! Al wat je nodig hebt is een internet browser en 5 minuten van je tijd. Geen download, installatie of technische vaardigheden vereist.

Kies uit honderden moderne sjablonen

Wij weten dat een goed ogende website belangrijk is, en bij ons ben je op het juiste adres.
Onze grafische designers hebben een wijde varieteit aan moderne persoonlijke sjablonen. Er is werkelijk voor iedereen wat!

Webnode Functies

  • Real-time bewerken zoals je ziet in je browser
  • Geen installatie of configuratie
  • Gebruik uw eigen domein
  • Fotogalerijen, enquêtes, forums
  • Blogs, fulltext zoeken, RSS
  • Gedetailleerde website statistieken
  • Gemeenschaps- en sociale functies
  • Een groot aantal aan gadgets en widgets

Meer informatie...

Gebruikersrecensies

Met veel plezier & gemak heb ik een site gemaakt met Webnode. Ik gebruik de site om mijn fotohobby te delen met ieder die het wil zien. Mijn website heet: www.kiekdan.com! Voor een…4.5

Henk Muileman
Henk Muileman

Bouw een gratis persoonlijke website

Met Webnode kunt u een gratis persoonlijke website ontwerpen waarop u uw ervaringen, hobby's en geluk kunt delen met uw familie en vrienden.

U kunt uw vakantiefoto's en video's tonen of gewoonweg kennissen uitnodigen voor uw verjaardag, huwelijk of andere evenementen. Met Webnode kunt u gratis een uitgebreid familieforum opzetten waarmee u kunt communiceren en in contact kunt blijven met de mensen van wie u houdt. Het bouwen van de website is gratis, snel en leuk. Daarbovenop plaatsen we geen advertienties op de gratis persoonlijke website, en dat zullen we ook nooit doen.

Omdat we weten dat het belangrijk is voor u dat uw persoonlijke internetpresentatie indrukwekkend is, hebben onze grafische designers een uitgebreide variëteit aan moderne sjablonen gecreëerd waaruit u kunt kiezen wanneer u uw gratis persoonlijke site creëert.

Wij willen dat u gelukkig bent wanneer u onze technologie gebruikt, en wij hopen dat u er dan ook van geniet wanneer u uw website bouwt en gebruikt net zoals onze andere gebruikers! U kunt ook een webshop of een bedrijfswebsite met Webnode aanmaken en zo wat extra bijverdienen.

Website naam

Dit veld moet de naam van uw website bevatten.

E-mailadres

Uw e-mailadres zal gebruikt worden als login. Geen zorgen, we versturen geen spam.

Wachtwoord

Het wachtwoord moet minimaal zes karakters bevatten. Bij voorkeur een combinatie van letters en getallen.

Wachtwoord vergeten?