Webnode Functies

Een website maken hoeft niet moeilijk te zijn, met Webnode kan je eenvoudig een website maken en een domein eraan​ koppelen.

Het is gratis!

Bij Webnode is gratis ook echt gratis, onze services zijn dan ook geheel gratis. Bouw een site, beheer de inhoud of kies een van de vele sjablonen, helemaal gratis.

Geen advertenties

De pagina’s van Webnode worden reclamevrij geleverd, dus geen vervelende pop-ups, of advertentieblokken, het is jouw website en jij bepaald wat erop staat.

Gereed in 5 minuten

Binnen enkele minuten kan je jouw website online hebben, kies een naam, selecteer een van de honderden sjablonen, en je bent klaar.

Moderne templates

Kies uit honderden verschillende moderne sjablonen, zodat jouw website er fris uitziet. De sjablonen zijn uiteraard ook geschikt voor mobiel gebruik.

Kies je eigen domeinnaam

Registreer je een domein met Webnode en wij regelen de rest, gebruik je eigen domein voor je Webnode project, ook dat is mogelijk.

SEO Marketing

Webnode bevat ondersteuning voor zoekmachineoptimalisatie en geavanceerde SEO technieken, zodat jij gevonden kan worden.

Snel en eenvoudig

Werken met Webnode is snel en eenvoudig. Er zijn geen technische vaardigheden, installaties of configuraties vereist. Enkel registreren en starten met bouwen.

All in one

Wij bieden een all-in-one pakket met o.a. blogs, forums, social media integratie, content management, fotogalerijen, e-mail, video’s, website statistieken, RSS en veel meer.

Maak je eigen website

Persoonlijke website

De ideale oplossing voor privé sites, blogs of fotogalerijen. Geen vervelende pop-ups of advertenties. Snel, eenvoudig en gratis.

Meer informatie...

Bedrijfswebsite

Maak je eigen bedrijfswebsite in 5 minuten. Moderne lay-outs door professionele ontwerpers voor meer dan 100 bedrijfscategorieën.

Meer informatie...

Webshop

Begin met het verkopen over Internet en trek onmiddellijk nieuwe klanten aan. Een nieuwe webwinkel is binnen enkele minuten online.

Meer informatie...
Wachtwoord vergeten?