Webnode Functies

Een website maken hoeft niet moeilijk te zijn, met webnode kan je eenvoudig een website maken en een domein eraan koppenen.

Het is gratis!

De beste dingen in het leven zijn gratis. Je hoeft zelfs niet te betalen voor onze services. De site bouwen, inhoud beheren, moderne sjablonen en het hosten zijn gratis.

Geen advertenties

Creëer je website snel en gratis. Wij plaatsen geen advertenties op je website, en dit zal ook nooit zo zijn. Wij streven naar tevredenheid over onze diensten.

Gereed in 5 minuten

Start een pagina door te kiezen wat je website naam moet zijn, wat voor pagina het is en welk sjabloon bij je pagina past.

Moderne templates

Je kan nu kiezen uit honderden verschillende moderne sjablonen, ontworpen door internet professionals. Er is voor ieder wat wils.

Kies je eigen domeinnaam

Gebruik je eigen domeinnaam (bv.: www.urlvanjouwwebsite.com) voor je website of registreer een nieuw domein rechtstreeks bij Webnode.

SEO Marketing

Webnode bevat ondersteuning voor zoekmachineoptimalisatie en geavanceerde SEO technieken. Het genereert automatisch smart URL's en Sitemaps.

Snel en eenvoudig

Werken met Webnode is snel en eenvoudig. Er zijn geen technische vaardigheden, installaties of configuraties vereist. Enkel registreren en starten met bouwen.

All in one

Wij bieden een all-in-one pakket met o.a. blogs, forums, social media integratie, content management, fotogalerijen, e-mail, video’s, website statistieken, RSS en veel meer.

Maak je eigen website

Persoonlijke website

De ideale oplossing voor privé sites, blogs of fotogalerijen. Geen vervelende pop-ups of advertenties. Snel, eenvoudig en gratis.

Meer informatie...

Bedrijfswebsite

Maak je eigen bedrijfswebsite in 5 minuten. Moderne lay-outs door professionele ontwerpers voor meer dan 100 bedrijfscategorieën.

Meer informatie...

Online shop

Begin met het verkopen over Internet en trek onmiddellijk nieuwe klanten aan. Een nieuwe webwinkel is binnen enkele minuten online.

Meer informatie...
Wachtwoord vergeten?