Organiseer posten op jouw blog!

Elke overtuigde blogger die vaker blogt zal om het voor zijn lezers makkelijker te maken om wat hun interesseert te vinden de behoefte ontdekken om zijn blog te organiseren. Webnode heeft deze taak nu makkelijker gemaakt met de nieuwe toevoeging van onze blogfunctie, blog categorieën. Met deze update kan je nu makkelijker jouw reisblog organiseren in landen of continenten, je recepten op je kookblog indelen op basis van het type voedsel of ingrediënten of jouw modeblog organiseren op basis van kledingartikel.

Lees meer …

Geen Schrik AVG: Handige Tips voor Eigenaars van Websites en Online Winkels


De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zal ingaan op 25 mei 2018. Veel mensen zien dit misschien als een onnodige last voor hun toch al drukke levens, maar als je al je gezond verstand gebruikt en voorzichtig bent met gegevens, ben je waarschijnlijk al conform met de AVG-richtlijnen. Hoe de AVG van invloed is op je website of online winkel, en hoe je ervoor kan zorgen dat je je aan alle nieuwe richtlijnen houdt, kan je verder in dit artikel vinden.
Lees meer …

Webnode heeft meer dan 30 Miljoen gebruikers

Volgend jaar zal Webnode vieren dat de originele versie van onze website bouwer 10 jaar geleden werd gelanceerd. Wij zijn echter gelukkig verrast om dit jaar al een andere mijlpaal te hebben bereikt. Webnode heeft namelijk meer dan 30 miljoen gebruikers wereldwijd! Wij zijn vereerd en waarderen dit vroege cadeau zeer, en wij hopen dat je nog vele jaren zal genieten van het werken met Webnode.

Lees meer …

Bescherm je privé-informatie, blogartikelen en foto’s met de nieuwe Ledenregistratie

EN ML icon

Webnode’s nieuwste eigenschap is een van onze meest aangevraagde. Je kan nu de toegang tot geselecteerde pagina’s van je website beperken en ze alleen zichtbaar maken voor goedgekeurde websiteleden. Met onze makkelijk te gebruiken ledenregistratiesysteem, heb je volledige controle over wie jouw website’s privé-informatie kan zien.

Lees meer …

Bekijk uw website door de ogen van uw bezoekers

SmarlookSmartlook is een zeer eenvoudige tool die de beeldschermen van uw website bezoekers kan opnemen. Dat geeft u informatie en inzichten die zelfs Google Analytics niet kan bieden. Zie uw website door de ogen van uw bezoekers, door te kijken naar hun interacties en muis-knop bewegingen op uw website.

Lees meer …

Sinterklaas heeft de web van de maand gekozen: Foodblog met lekkere recepten

FoodLiesLaten we vandaag iets anders doen dan wat normaal gezien op onze blog verschijnt. Wij willen graag een mooie Webnode website voorstellen. Vol van prachtige foto´s, lekkere recepten en nog veel meer, dat is de website van foodlies.nl, een prima foodblog opgebouwd door Webnode 2.0 website editor. Lisa Sprenkeler heeft haar website zonder hulp opgebouwd en het ging volgens haar heel soepel ook al is dit haar eerste foodblog.

 

Lees meer …

Wij hebben een nieuwe functie gelanceerd. Begin met bloggen!

Blog concept with technology icons design, vectorillustration 10 eps graphic.We zijn blij te kunnen aankondigen dat de blog, de meest gevraagde functie, gelanceerd is. Wij streven ernaar om uw wensen en behoeften te vervullen. Vanaf nu kunt u nieuws  delen over uw bedrijf, uw eigen berichten publiceren of een full-time blogger worden.

 

Lees meer …

Zomer nieuws in Webnode

Natural park NewAfgelopen zomer, toen men van zijn welverdiende vakantie genoot, is Webnode doorgegaan met het ontwikkelen van onze nieuwe software Webnode 2.0. Wij hebben onze aandacht gericht op het vereenvoudigen van de Webnode editor en onze sjablonen kregen een nieuwe look.

Lees meer …

Nieuwe editor voor uw website: Webnode 2.0

LogoWe zijn blij om Webnode 2.0 te introduceren, de nieuwe en verbeterde versie van onze website builder. Na meer dan twee jaar hard en toegewijd werk van ons team van developers en designers, kunnen we eindelijk onze eenvoudige en intuïtieve tool voorstellen om u te helpen uw eigen website te maken.

 

 

 

 

Lees meer …

Ontvang betalingen via iDeal op je Webnode Webwinkel

iDEAL_128x128Een webwinkel zonder iDeal is zoals een winkel zonder wisselgeld. Webnode denkt met je mee, en als webmaster kan je nu kiezen uit een grotere variëteit aan betaalmethoden die je aan jouw klanten kunt aanbieden. In Nederland worden 80% van alle betaaltransacties gedaan via iDeal, en daarom is het essentieel dat jouw webwinkel gepaste betaalmethoden aanbiedt. 

Lees meer …

Maak uw Gratis Website!

  • 100% gratis
  • Geen advertenties
  • Geen installatie
  • In enkel 5 min
  • Uw eigen domein

Partner programma

Verdien geld met Webnode!

Meer informatie