Sinterklaas heeft de web van de maand gekozen: Foodblog met lekkere recepten

FoodLiesLaten we vandaag iets anders doen dan wat normaal gezien op onze blog verschijnt. Wij willen graag een mooie Webnode website voorstellen. Vol van prachtige foto´s, lekkere recepten en nog veel meer, dat is de website van foodlies.nl, een prima foodblog opgebouwd door Webnode 2.0 website editor. Lisa Sprenkeler heeft haar website zonder hulp opgebouwd en het ging volgens haar heel soepel ook al is dit haar eerste foodblog.

 

Lees meer …

Wij hebben een nieuwe functie gelanceerd. Begin met bloggen!

Blog concept with technology icons design, vectorillustration 10 eps graphic.We zijn blij te kunnen aankondigen dat de blog, de meest gevraagde functie, gelanceerd is. Wij streven ernaar om uw wensen en behoeften te vervullen. Vanaf nu kunt u nieuws  delen over uw bedrijf, uw eigen berichten publiceren of een full-time blogger worden.

 

Lees meer …

Zomer nieuws in Webnode

Natural park NewAfgelopen zomer, toen men van zijn welverdiende vakantie genoot, is Webnode doorgegaan met het ontwikkelen van onze nieuwe software Webnode 2.0. Wij hebben onze aandacht gericht op het vereenvoudigen van de Webnode editor en onze sjablonen kregen een nieuwe look.

Lees meer …

Nieuwe editor voor uw website: Webnode 2.0

LogoWe zijn blij om Webnode 2.0 te introduceren, de nieuwe en verbeterde versie van onze website builder. Na meer dan twee jaar hard en toegewijd werk van ons team van developers en designers, kunnen we eindelijk onze eenvoudige en intuïtieve tool voorstellen om u te helpen uw eigen website te maken.

 

 

 

 

Lees meer …

Ontvang betalingen via iDeal op je Webnode Webwinkel

iDEAL_128x128Een webwinkel zonder iDeal is zoals een winkel zonder wisselgeld. Webnode denkt met je mee, en als webmaster kan je nu kiezen uit een grotere variëteit aan betaalmethoden die je aan jouw klanten kunt aanbieden. In Nederland worden 80% van alle betaaltransacties gedaan via iDeal, en daarom is het essentieel dat jouw webwinkel gepaste betaalmethoden aanbiedt. 

Lees meer …

Snelle Tip: Hoe voeg je een chatprogramma toe aan je Webwinkel

Een website zonder chat is net zoals een winkel zonder personeel. Regelmatig, wanneer potentiele klanten je webshop bezoeken, vergelijken ze ook andere websites met soortgelijke producten. Vaak is het de eerste die antwoord de gene die de klant binnenhaalt. Laat je klanten dan ook niet wachten en voeg het Smartsupp chatprogramma toe aan je website. 
Lees meer …

Top 10 + 1 van de Webnode websites in 2014

Top 10 + 1 van de Webnode websites in 2014

 

2014 was een heel speciaal jaar voor Webnode. Een nieuwe mijlpaal van 18 miljoen wereldwijde gebruikers werd behaald, en daarom is het tijd om onze meest getalenteerde webmaster een bedankje te geven! Hun design, kennis en online successen hebben eraan bijgedragen om een van de meest populaire pagina’s die gemaakt zijn met behulp van Webnode te worden.  

Lees meer …

Châssis Wallonie: Een open deur naar de nieuwe website van de maand

Deze maand openen we de „online deur“ van Châssis Wallonie (Framewerken van Wallonië), een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het installeren van framewerken en deuren. Je zult niet alleen een mooie website zien, maar je zal ook geïnspireerd raken van het concept van het bedrijf. Leer meer hierover en lees hoe Châssis Wallonië dit heeft aangepakt.
Lees meer …

Sticky en Breeze: Nieuwe template concepten voor de Webnode gemeenschap

Sticky en Breeze: Nieuwe template concepten voor de Webnode gemeenschap

Elke dag komen er meer mensen online, meer bedrijven, meer bezoekers en daarom moeten we creatiever zijn. Dit stimuleert ons in het maken van unieke designs met de nieuwste functionele kenmerken. Om jou te helpen met het verbeteren van je website, hebben wij Sticky en Breeze gelanceerd.


Lees meer …

2013: Een Jaar Dat We Gedeeld Hebben Met Miljoenen

2013 at WebnodeWe zijn net klaar met waarschijnlijk het beste jaar in de geschiedenis van Webnode sinds haar lancering. Als u mij vraagt wat ik zal blijven herinneren uit 2013, dan zou ik zeggen dat het de prachtige veranderingen zijn die in Webnode hebben plaatsgevonden. Daarom hebben we zo veel mogelijk collega’s gevraagd om een samenvatting te geven over wat we allemaal gedeeld hebben dit jaar en natuurlijk ook om hun wensen te uiten voor 2014.

Lees meer …

Maak uw Gratis Website!

  • 100% gratis
  • Geen advertenties
  • Geen installatie
  • In enkel 5 min
  • Uw eigen domein

Archief

Partner programma

Verdien geld met Webnode!

Meer informatie