Hoe maak je een blog over koken?

Je eigen blog over koken makenHeeft u een passie voor koken? Kent u veel smakelijke gerechten? En het meest belangrijke, wilt u uw talent delen met anderen? Het creëren van een blog is gratis bij Webnode, en is gemakkelijk en leuk. Als u wilt weten wat de beste manier is om een recept blog te creëren en lezers aan te trekken, lees dan snel verder!

Kies een goed sjabloon

Het kiezen van een geschikte sjabloon is zeer belangrijk omdat het veel zal zeggen over uw blog. Een sjabloon dat is geïnspireerd met foto’s van heerlijke beelden en georganiseerde categorieën, zal uw blog aantrekkelijk maken en zal ervoor zorgen dat het eenvoudig te navigeren is.

Organiseer uw recepten in een catalogus

Om uw blog beter te organiseren raden wij u aan een pagina voor elke categorie te creëren, bijvoorbeeld een pagina voor hoofdgerechten, een andere voor desserts, en ga zo maar door. Op elke pagina kunt u een catalogus/ lijst creëren, zodat uw ‘posts’ goed gepositioneerd in de pagina’s weergegeven worden en u kunt nog steeds foto’s voor elk recept toevoegen. Uw bezoekers zullen op deze manier makkelijk vinden wat ze zoeken!

Kook blogs voorbeelden

Bezoekers aantrekken met beelden

Het is altijd een goed idee om een foto of illustratie voor elk recept toe te voegen. Dit maakt uw blog nog completer. Wij garanderen u dat bezoekers als eerste op uw blog kijken om een nieuw recept te vinden.

Interactie met uw bezoekers

Ervoor zorgen dat de interactie met bezoekers goed is, is een andere belangrijke tip over hoe je een blog gratis stap-voor-stap kunt creëren. Breng een ruimte in uw blog tot stand gewijd aan vragen en antwoorden over elk recept, of zelfs om u te feliciteren met uw goede werk!


Nu u weet hoe u gratis een blog stap-voor-stap kunt maken, kunt u zich aanmelden bij Webnode en uw eigen gratis blog maken!