Op zoek naar een baan? Een persoonlijke website is uw redder in nood!

persoonlijke marketing via je websiteTegenwoordig is een persoonlijke website één van de beste wapens voor persoonlijke marketing en om voordelen te nemen betreffende werkgelegenheid. Persoonlijke marketing is een strategie om jezelf zichtbaar te maken – begin met het vaststellen van uw eigen ’image’ en het maken van uw online reputatie! Als u op zoek bent naar werk, neem dan het volgende in acht: we leven in een competitieve wereld, elk detail is belangrijk en bekwaam zijn is niet genoeg. U moet bekend zijn en bewonderd worden! Vraagt u zich af hoe een persoonlijke website u zal helpen om een baan te vinden? Laat u inspireren door dit artikel.

Als u op zoek bent naar een baan, en denkt da t het verzenden van uw CV naar 10 of 20 bedrijven per dag naar uw droombaan zal leiden, ben dan voorbereid dat dit niet zal gebeuren! Om u  te onderscheiden van andere kandidaten, moet u een sterke online aanwezigheid is de eerste stap in de goede richting.

Allereerst zijn de indrukken tegenwoordig veranderd. Voorheen was een glimlach zeer belangrijk in het eerste sollicitatiegesprek om een goede indruk te maken, maar nu zijn de regels anders. Bedrijven kijken eerst naar uw referenties op het internet om te leren over uw expertise. Uw eerste indruk is afkomstig van het Internet en deze indruk zal ervoor zorgen dat je de baan krijgt!

Hoe kunt u een online reputatie creëren?                                     

Voor het maken van een online reputatie, is een persoonlijke website de ideale tool! Door middel van dit, zult u ervoor zorgen dat uw werk bekend word, en kunt u beginnen contacten met professionals in uw regio vast te stellen. Maak  een blog pagina op uw website en begin met het schrijven over uw interesses. Toon uw mogelijkheden door het delen van uw kennis! Creëer artikelen die uw mening uiten, en wees kritisch met dingen waarmee u het niet eens bent. Geef commentaar op artikelen van experts in uw buurt en plaats de link naar uw site in de commentaren, zodat zij uw werk kunnen zien. U zult zien dat u na verloop van tijd volgers krijgt en dat werkgelegenheid zal beginnen te ontstaan! In plaats van dat u op zoek bent naar bedrijven, zullen bedrijven op zoek gaan naar u!

Een persoonlijke website geeft u ook andere privileges:

  • Uw online portfolio
  • Uw CV online – bovendien zal de website uw CV verbeteren!
  • Deel uw voorkeuren en interesses
  • Referenties – Een sectie met referenties over uzelf (van oud-collega’s, vrienden, etc.) kan voordelig zijn.
  • Contactpersonen in uw zakelijke gebied – u zult langzaamaan berichten ontvangen van mensen die geïnteresseerd zijn in dezelfde onderwerpen als u, wat weer kan leiden tot werkgelegenheid.
  • Uw contactgegevens online – e-mail, mobiel nummer, enz.

Maak eenvoudig uw persoonlijke website

Het systeem om websites te maken met Webnode is de ideale tool voor u om uw persoonlijke website te lanceren. Naast het hebben van een moderne en aantrekkelijke website, heeft u verschillende tools tot uw beschikking die u zullen helpen bij het bouwen van een succesvolle website. Maak nu meteen een website met Webnode, u heeft slechts 5 minuten van uw tijd nodig om uw persoonlijke website online te hebben!


Heeft u al een persoonlijke website? Deel het met ons en inspireer de Webnode gemeenschap.