Snelle Tip: Ik kan mijn website niet vinden op Google

website weergeven in zoekmachines“Mijn website wordt niet weergegeven in de zoekresultaten van Google”. Dit is een veel voorkomend probleem dat we bij onze klantondersteuning te horen krijgen, vooral van betrokken gebruikers die onlangs een website hebben gemaakt en het niet kunnen vinden in de zoekmachine resultaten. Hoe kunt u het proces versnellen om uw site sneller te laten verschijnen?

 

 

Alle zoekmachines hebben tijd nodig om uw site te herkennen en te tonen in de zoekresultaten. Om te beginnen, kunt u hen helpen het proces te versnellen door handmatig uw website link in Google Webmaster Tools in te voeren (registratie verplicht).

Om uw site weer te geven in de topposities van de zoekmachine resultaten moet u zich aan een aantal basisregels houden:

  • Zorgen dat u een originele en regelmatig bijgewerkte inhoud heeft
  • Gebruik trefwoorden
  • Zorg ervoor dat u verwijst naar andere bezochte websites
  • Gebruik uw eigen domein (bijv. myweb.com)

Om meer te weten te komen over hoe u uw website optimaliseerd voor de hoogst mogelijke positie in de zoekmachine resultaten, raden wij aan om onze tips om het verhogen van website verkeer te lezen. U vindt stap-voor-stap instructies over hoe u uw website naar de top van zoekmachine rankings helpt!

Hoe helpt u uw website sneller te laten verschijnen in de zoekresultaten?