De herintroductie van onze laatste sjabloon; u wilt ze allemaal hebben!

Photolia sjabloon rood

 

Het overnieuw introduceren van ons sjabloon genaamd Photolia! Deze sjablonen, met een schoon en minimalistisch ontwerp, zijn beschikbaar in zes unieke kleurcombinaties. De sjablonen zijn zeer geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik, en ze zijn gratis!

 

 

Deze sjablonen, met hun ingenieus eenvoudig ontwerp, zijn voorgesteld voor degenen die actief zijn in stijl en design en die een aantrekkelijke aanwezigheid willen hebben op het web. Fotostudio’s, schoonheidssalons, boetieks, evenals architecten, kappers, bloemisten en designers kunnen kiezen uit deze sjablonen voor een betere visuele weergave van hun hobby of bedrijf!

U kunt nu de foto’s in uw galerij op de startpagina veranderen, op basis van het huidige seizoen of huidige evenementen. En niet alleen dat, je hoeft er niet eens een fotogalerij voor te hebben, u kunt elke inhoud slepen en neerzetten. Alles hangt af van uw verbeelding!

De kleuropties maken het gebruik van deze templates geschikt voor een breed scala aan doeleinden:

 

Photolia sjabloon groen

 Bloemenwinkel

Sjabloon Photolia donkerrood

Schoonheidssalon

Sjabloon Photolia grijs

Fotostudio

Sjabloon Photolia blauw

 Restaurant

Sjabloon Photolia paars

Ontwerper/ Designer

 Sjabloon photolia lichtgrijs

Architect

Hoe kunt u uw bestaande sjabloon wijzigen in één van deze? Volg de instructies in onze gids en zoek naar de sjablonen genaamd Photolia!

 

Heeft u al een sjabloon op uw site? Laat het hier zien in de commentaren of op onze Facebook-pagina!