Snelle tip: Plak in een oogwenk inhoud op elke pagina

lampmanU wilt voor uw producten die te koop zijn een Facebook Like Box installeren, of wellicht een banner voor een partner programma installeren die altijd zichtbaar is op uw website. Hoe doet u dit? Stel ze gewoon zo in dat ze op elke pagina verschijnen. In Webnode kunt u dit doen in slechts 5 klikken!

 

 

Het is erg makkelijk om dit te doen! U kunt de inhoud op elke pagina invoegen door middel van de geavanceerde sjabloon instellingen (Web-bewerker > Website Sjabloon > Geavanceerde instellingen).

Een nieuw venster genaamd “Geavanceerde sjabloon instellingen” zal worden geopend. Hier kun je alle inhoud vinden wat kan worden toegevoegd: een inhoudsblok, onderzoek, artikelen, productcatalogi, en een verscheidenheid aan widgets.

geavanceerde instellingen bewerken

Hebt u gekozen er een gekozen? Zo ja, dan sleept u de geselecteerde inhoud op zijn plaats, in de rechter of linker kolom van de site en bewerk deze zoals elke normale inhoud.

 tekst en afbeelding

Klaar! Het enige wat overblijft is klikken in de rechterbovenhoek en de geavanceerde instellingen te sluiten. Veranderingen worden meteen zichtbaar op de website. Nu zullen uw bezoekers niets missen van uw belangrijke inhoud!

Opmerking: Als u later de inhoud wilt wijzigen of verwijderen,gaat u weer naar de geavanceerde instellingen, aangezien dit niet kan worden gedaan door middel van de standaard web-bewerker.

 

Wat wilt u op elke pagina plaatsen, uw best verkopende producten, uw Twitter profiel of iets heel anders?