Web van de Maand: Chroniques de Films

De winnaar van onze web van de maand februari 2013 is de Franse website www.chroniques-de-films.fr. Deze website rapporteert over de filmindustrie, en hun hoofddoel is is de analyse van films in alle soorten en maten, ongeacht hun release datum, alles is mogelijk! De gedetailleerde beoordelingen vertellen lezers over de kwaliteit van de film die gebaseerd wordt op een aantal punten (zoals opstellingen, plots, acteurs, en landschap), die allemaal eindigen met kritiek van de auteur.

 

Webmaster Charles L’outrecuidant startte het project eind juli 2012. Hij is een echte filmfanaat die ervan geniet om zijn mening geven over films en om manieren te vinden om zijn ideeën uit te wisselen.

“De beste manier was om een website te openen, dus koos ik voor Webnode. Ik heb tevens een paar concurrenten getest en Webnode was de enige die onze website volledig gratis wou hosten in de eerste stappen.”

web van de maand Chroniques de Film

Wat we bewonderen in Chroniques de Films, is de eenvoud van het menu. Alle informatie die belangrijk is, is gemarkeerd op de startpagina. De laatste reviews, contact, trefwoorden … we kunnen alles in een oogwenk vinden, het is het werk van een pro!

filmrecensies chronicles“Dit is mijn eerste ervaring met het bouwen van een site. Ik weet helemaal niets over website-creatie, maar ik wou gewoon een eigen site beginnen. Een blog zou een oplossing kunnen zijn, maar dat is toch niet hetzelfde. Een website is veel serieuzer en er is meer vrijheid! Webnode heeft een makkelijk te gebruiken interface, een zeer lage prijs, en een ruime keuze aan sjablonen, dus voor elk wat wils. Het was helemaal niet moeilijk om te gebruiken, en nu gebruik ik Webnode tools zonder enige problemen.”

Ons team feliciteert de maker van deze website, en wensen hem een nog groter publiek. En uiteraard hopen we dat hij nog succesvoller word in zijn filmrecensies.

 

Als u ook graag uw ideeën online wilt delen en over de nieuwste films wilt praten die uitgebracht zijn in de bioscoop, dan kunt u uw eigen blog maken en deze met ons delen.