Maak een blog

Maak een blogAls je gepassioneerd bent over uw hobby en u deze passie wilt delen met anderen, maak dan uw eigen blog bij Webnode! Dit is een perfecte manier om uw gevoel voor uw hobby uit te drukken en tevens om uw ideeën uit te wisselen met uw lezers. Webnode is de beste technische oplossing voor u, omdat het eenvoudig en effectief is. U heeft alleen uw passie nodig om uw eigen blog te beginnen!

Begin met Webnode!

Zet uw voet tussen de deur van de blog-wereld door het creëren van een gemeenschap rondom uw hobby en het promoten van uw favoriete item – al deze mogelijkheden staan voor u open met een blog! Op Webnode kunt u een onberispelijke site bouwen zonder gefrustreerd te raken door het programmerings ontwerp. Wij bieden u honderden originele ontwerpen aan die uw site een unieke uitstraling geven. En als u het sjabloon niet meer vindt passen, dan kunt u deze gemakkelijk veranderen. Om het publiceren van uw tekst eenvoudig te maken, kunt u een nieuwe artikel categorie maken die het toelaat om uw artikelen in chronologische volgorde te publiceren.

Foto’s en afbeeldingen

Foto’s en afbeeldingen zijn een onmisbaar onderdeel op elke website, en dus ook blog. Als u besluit om een blog te maken over specifiek onderwerp, dan moet u zeker foto’s plaatsen. Als u uzelf goed voelt achter de lens van de camera, dan kunt u een fotoblog over het onderwerp maken. Als u uw eigen werk zelf maakt dan kunt u gebruik maken van uw blog om uw eigen werk te laten zien, wat zal zorgen voor nieuwe klanten en fans. U kunt vervolgens uw foto’s in een fotogalerij plaatsen. Als u bijvoorbeeld een modeblog heeft, dan kunt u uw ontwerpen in Polyvore plaatsen waarmee u indrukwekkende collages van beelden kunt maken.

Wij hebben speciale sjablonen gemaakt voor blogs, zoals bijv. voor mode blogs.

Promoot uw website

Ondanks dat u site volop draait, zal er niet veel gebeuren als het niet bezocht word. Promoot uw website door verbinding te maken sociale netwerken zoals Facebook, Twitter of Google +1 en versnel uw verschijning in de zoekresultaten van Google. U vindt meer tips over hoe u uw site kunt optimaliseren in ons artikel ‘Ik heb een website gemaakt. Wat nu?’

Communiceren

Omdat een blog een ruimte is waar communicatie het meest belangrijk is, is het essentieel om de bezoekers de mogelijkheid te geven om hun meningen te delen en tot uiting te brengen. U kunt direct een forum, een poll of een gastenboek integreren op uw site. Toon uw lezers dat ze belangrijk zijn voor u door te reageren op hun opmerkingen en suggesties. Nodig ze uit om samen te werken aan de inhoud van uw site – u kunt bijvoorbeeld voorstellen om u foto’s van zichzelf die u vervolgens kunt samenstellen in een fotogalerij en een wedstrijd! Maak nu uw eigen blog!

 

Heeft u een blog? Deel het met ons!