Maak een website voor uw Restaurant, Café, of Bar

Hoe bouw je een restaurant websiteBezit u een restaurant, bistro, of café? Bent u op zoek naar een manier om uw klantenkring uit te breiden? Een website voor uw restaurant is het antwoord. Tegenwoordig zoeken mensen naar restaurants op mobiele telefoons en tablets, en om deze reden is een online website cruciaal voor elk horeca bedrijf. Serveer uw klanten comfort en gemak. Blijf lezen om erachter te komen hoe u uw restaurant snel en simpel online kunt promoten!

Belangrijkste informatie op de startpagina

  • Sjabloon en Beeld

Kies een sjabloon wat overeenkomt met het beeld van uw restaurant, en gebruik een aantrekkelijk afbeelding van uw restaurant in de header. U kunt de header makkelijk veranderen door het volgen van deze FAQ.

How to create a restaurant website

  • Welkomsbericht

Een welkomsbericht krijgt de aandacht van uw klanten. Tevens kunt u vermelden wat voor soort diensten u aanbiedt. U kunt bijvoorbeeld zeggen waarom uw restaurant zo bijzonder is. Misschien gebruikt u alleen biologische groenten, of krijgt u rechtstreeks de groenten van de boerderij.

Niet alleen door middel van tekst, maar door het gebruik van beelden zult u de aandacht van de klanten grijpen. Voeg wat aantrekkelijke zoekwoorden ook!

Makkelijke Webnavigatie

Een mooi gestructureerd menu is een must. Klanten moeten alle informatie vinden in een keer kunnen vinden als ze op het menu klikken.

Voedingsmiddelen/Drank Menu U kunt ook de sub-menu’s gebruiken om een verdeling te maken te voor het lunch menu, diner, nagerechten, of drankenkaart. Smakelijke foto’s en prijzen zijn goed om te linken aan de menu lijsten.
Fotogalerij Pronk met uw restaurant interieur, de voedingsmiddelen of zelfs de chef-kok en het personeel in een Webnode Fotogalerij. De klant is nl. geïnteresseerd in waar ze naartoe gaan om te dineren en wat voor soort sfeer het restaurant heeft.
Nieuws Heeft u ervaren dat u eindelijk het restaurant bereikt, maar dqat deze gesloten is? U kunt een Nieuws pagina gebruiken als er evenementen gaande zijn, wanneer het restaurant gesloten is, of op feestdagen. Het verliezen van het vertrouwen van de klant mag niet gebeuren als u een restaurant eigenaar bent!
Reserveringsformulier Het recent toegevoegde “Formulier” in Webnode in Webnode is perfect voor het creëren van een reserveringsformulier. Maak snel en makkelijk een reserveringsformulier.
Contact Adres, telefoonnummer, en een e-mailadres zijn een must. Als u hier geen beschikking over heeft, hoe verwacht u dan dat de klanten u vinden? Voeg tevens makkelijk Google maps toe!

Registreer het domein van uw restaurant bij ons

Krijg een eigen domein (zonder “webnode”) die een professionele uitstraling heeft, door deze makkelijk te registreren bij Webnode.nl.

restaurant website templates

Uw restaurant op sociale netwerken

Heeft u een Facebook-bedrijfspagina? Sociale netwerken zijn de eenvoudigste manier om 24/7 verbinding te maken met uw klanten, alsook om uw klantenbestand uit te breiden door regelmatig met hen te communiceren. Koppel sociale media eenvoudig aan uw website om uw website door het advies te volgen in deze gids: Voeg een Facebook “Like Box” toe.

Vermijd een negatief beeld over uw restaurant, dus update deze zo vaak als u kunt. Heeft u een nieuwe gemaakt? Deel uw website met ons en krijg meer klanten