Snelle Tip: Een diavoorstelling toevoegen aan uw website

Quick tipHeeft u al eens nagedacht over de voordelen van een diavoorstelling op uw website? Voeg meerdere foto’s tegelijk toe en pronk met een dynamische en boeiende inhoud. Er zijn verschillende websites online die u de mogelijkheid bieden om uw eigen foto’s en afbeeldingen in een diavoorstelling te plaatsen, zoals Photosnack, Kizoa en PictoBrowser. In dit artikel laten we zien hoe u dit kunt doen met Photosnack.

 

Bent u een professionele fotograaf? Of misschien heeft u een kookblog met aantrekkelijke beelden? Wat u interesse ook is, met een diavoorstelling kunt u uw werk professioneler presenteren.

Hoe maakt u een diavoorstelling?

Registreer uzelf in Photosnack en log in op de pagina waar u de diavoorstelling editor vindt.

Kies een naam voor uw diavoorstelling en schrijf dit in de “Titel”. Selecteer de foto’s die u wilt toevoegen en sleep deze naar “Drag and drop files here”:

photosnack drag and drop

De volgende stap is om te klikken op de “Next” knop aan de onderkant van de pagina. In dit stadium kunt u kiezen welk type overgang u wilt hebben tussen de dia’s van uw presentatie:

photosnack choose image

Klik op “Finish”. Uw diavoorstelling is nu klaar! Nu hoeft u het alleen nog maar te delen! Zoek de “Embed” knop, kopieer de HTML-code en plaats deze in uw webpagina als een widget.

 

Wat voor soort afbeeldingen en foto’s wilt u delen op uw website? Laat het ons weten in onderstaande ‘comments’.