Web van de Maand – World in Words

world in wordsHet hebben van dromen is ongetwijfeld één van de grootste deugden van het internet. De website www.world-in-words.com bevestigt dit idee meteen, een blog waar woorden de eeuwenoude droom van teleportatie omzetten in realiteit. We hebben deze blog niet per ongeluk gekozen als “Web van de maand”: we nodigen u uit om inspiratie op te doen voor het verkennen van exotische bestemmingen voor een reis die u wellicht dit jaar gaat maken, of om de verhalen die u vindt in u op te nemen net als de auteur van deze blog; Jose Luis Nicolás.

Great stories happen to those who can tell them. – Ira Glass

World in Words is een prachtige balans tussen woorden, foto’s en design, een goed voorbeeld van hoe een visie en de inhoud van een site gunstig kan werken voor de belangrijkste boodschap van een blog. Wij zijn er trots op dat Webnode heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van dit blogging fenomeen, en deel uitmaakt van de dromen van vele mensen, zoals de lezers van dit magnifieke reisblog.

Schrijven over reizen of plaatsen die een verhaal hebben om in je op te nemen, namen te onthouden, of bepaalde situaties die een plaats verdienen in inktlijnen, zegt Jose Luis Nicolás. Zijn vele expedities over de hele wereld zijn gedocumenteerd in drie verschillende talen. Jose Luis schrijft vanuit het perspectief van een gepassioneerde avonturier en fotograaf met een oog voor verkennen, altijd klaar om het onverwachte en het onvoorziene vast te leggen.

web world

Drie van de vele mooie foto’s die je kunt zien op “World in Words”

 Jose Luis Nicolás besloot om zijn reisblog te maken met Webnode, omdat het platform eenvoudig en zeer makkelijk is in gebruik, alsook heel compleet. Van alle diensten die ik geraadpleegd heb om een website op te zetten, was Webnode de meest veelzijdige die ik gevonden heb.

Wij wensen u veel spannende ontdekkingen toe en hopen dat u blijft  schrijven om uw lezers te inspireren en aan te moedigen.

 

Bent u ook enthousiast over avonturen over de hele wereld? Maak uw eigen reis-of fotoblog en deel het met ons!