Maak een verandering met 3 nieuwe sjablonen sets

Aangezien het nieuwe seizoen nadert, hebben wij drie nieuwe frisse sjablonen sets gemaakt! Maak kennis met onze nieuwste sjablonen, “Clouds”, “Dolly”, en “Simplia”. Geef toe aan de verleiding van de originele combinatie van kleuren en diverse stijlen om uw website een nieuwe, frisse look te geven. Er is iets voor iedereen!

 

 

Kiest u voor de dromerige wolken met oogverblindende, heldere en speelse kleuren, pastel Dolly met uw favoriete animaties in de header of de ernstige maar rustige Simplia met sterke contrasten voor een betere expositie?

 

Sjablonen Clouds

 

Sjablonen Dolly

 

Sjablonen Simplia

 

Hoe kunt u uw huidige, bestaande sjabloon wijzigen in één van deze nieuwe? Log in op je Webnode account en volg de instructies. In de categorieën zoekt u naar de sjablonen Clouds, Dolly of Simplia. Alle sjablonen zijn gratis en toegankelijk voor alle gebruikers..

De beslissing is aan u en we geloven dat het een moeilijke keuze gaat worden. Wanneer u heeft gekozen, vergeet dan niet om uw nieuwe website te laten zien, hier in de comments of op onze Facebook fanpagina. We zijn erg benieuwd!