Nieuwe Ledenregistratie Beschikbaar!

Toon klanten en bezoekers dat u ze waardeert, en verdien hun loyaliteit en vertrouwen! Met de nieuwe “Ledenlogin” Premium-functie kunnen gebruikers zich eenvoudig inschrijven op uw site en pagina’s betreden met behulp van hun eigen inloggegevens. U kunt individuele diensten snel en makkelijk aanbieden, of de lijst met contactpersonen exporteren voor bijvoorbeeld, het versturen van nieuwsbrieven.

Het verstrekken van premium diensten, aangepaste client zorg, of het krijgen van de contactgevens van bezoekers was nog nooit zo eenvoudig. Een Ledenfunctie is dan ook zeker de moeite waard, want het zijn uw bezoekers die zich vrijwillig inschrijven.

Voeg de registratie- en login formulieren toe in één klik

Het formulier waar bezoekers zich kunnen registreren en aanmelden kunnen net zo makkelijk als elke andere inhoud worden toegevoegd aan de pagina in Webnode. Elke nieuwe inschrijving moet altijd worden bevestigd door u. Alleen dan zullen de gebruikers in staat zijn om referenties te selecteren om in te loggen. Als gebruikers hun wachtwoord vergeten, kunnen ze deze opnieuw instellen via “Wachtwoord vergeten?”

Registratie en Login-formulieren voor de Ledenfunctie

Gebruikersaccounts en contactlijsten zijn snel gemaakt

Zodra een gebruiker zich registreert op uw site, bevestigd u hun toegang via de link in de e-mail die u via Webnode ontvangt of via het gebruikersbeheer in de Webnode editor. Bevestig of weiger de toegang van gebruikers met slechts één klik. Dan kunt u de lijst met contactpersonen bewerken en/of downloaden naar uw computer voor later gebruik.

 

Gebruikers beheren met de nieuwe Leden Premium-functie

Verbinding maken met beveiligde pagina’s

Combineer de Ledenregistratie met de Wachtwoord beveligingsfunctie om een VIP-klantenzone te creëren. Klanten hebben toegang tot een exclusieve zone voor specifieke diensten of speciale klantenservice.

Login bij Webnode, en probeer de nieuwe Ledenfunctie! De functie is beschikbaar in de Standaard en Professionele Pakketten.