Web van de Maand – Meet the Freedom

De website van de maand april 2013 is Electorbikes – meet the freedom, een website gewijd aan electrische fietsen door Tomáš Pospíšil! Drie jaar geleden was hij op zoek naar een milieuvriendelijke en zuinige vorm van transport. De elektrische fiets inspireerde hem zo erg dat hij besloot om zijn eigen bedrijf te starten op dit gebied. 

Met een aanvankelijk eenvoudig idee van eco-vriendelijk en zuinig transport, had Tomáš letterlijk een niche gevonden in de markt. “Ik heb contact opgenomen met een Chinees bedrijf dat elektrische fietsen en elektrische fietsonderdelen verkocht en ik bestelde de eerste monsters. Na verloop van tijd, zijn we uitgegroeid tot de productie van op maat gemaakte stijlvolle elektrische fietsen in Tsjechië.”

Aangezien het bedrijf zich begon te ontwikkelen, had Tomáš een plek nodig om zijn activiteiten te presenteren. “Bij het opstarten van het bedrijf, had ik bijna geen ervaring met het maken van websites, en de mogelijkheden waren ofwel te duur, te ingewikkeld of te verwarrend. Ik heb verschillende oplossingen gebrpobeerd, maar ik vond het web management systeem van Webnode het beste.”

Webnode is snel en makkelijk om te begrijpen: “Ik ben het meest gefascineerd door de eenvoud, duidelijkheid en snelle installatie door deze webbouwer. Ik heb het gekozen om mijn eerste website te creëren, die ik sindsdien gebruik.” Als gevolg van deze positieve ervaring, heeft Tomáš ook een website gemaakt voor zijn bike cruiser club.

 

Wij wensen Tomáš een voortdurend succes van zijn bedrijf en veel plezier om te werken met Webnode!