Webnode’s Nieuwste Functie is beschikbaar: Formulieren!

invoegen formulierFormulieren op een website kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden: registreren van evenementen, het boeken van een tafel in uw restaurant, een abonnement op een nieuwsbrief, of het tonen van interesse in een product. Als u op zoek bent naar een dergelijk formulier, hebben we nu een eenvoudige oplossing! Het is handig voor uw bezoekers en het bespaart u tijd en moeite. Gebruik de nieuwe innovatieve formulieren! Ze zijn verkrijgbaar in alle websites.

U kunt gebruik maken van de nieuwe formulieren op uw website met een keuze uit verschillende vooraf gedefinieerde sjablonen, of u kunt een blanco formulier invoegen en uw eigen inhoud toevoegen!!

Selectie van de verschillende velden voor het formulier

U kunt kiezen uit een breed scala aan velden voor uw formulier. Voor elk veld kunt u kiezen of u mensen nodig heeft om deze om het in te vullen of niet (verplicht / optioneel veld):

  • Enkele regel tekst
  • Paragraaf tekst
  • Selecteer een keuze
  • Selecteer meerdere keuzes
  • Vervolgkeuze lijst
  • Bestand uploaden
  • E-mail
  • Datum 

meerkeuze

Formulier ontwerper – een voorbeeld van “Meerkeuze”

Nadat u het formulier heeft gemaakt, kunt u instellen wat voor soort informatie u wilt nadat een bezoeker het formulier heeft ingediend (bijvoorbeeld een bedank boodschap, een oproep tot verdere actie, enz.). Of, in plaats van een bericht, kunt u een pagina instellen die u gebruikers leidt naar een andere pagina. Maak de instellingen zoals u deze wenst, aangepast aan uw behoeften

Krijg toegang tot de gegevens in uw site of download deze

Zodra uw bezoeker een formulier heeft ingediend, stuurt Webnode u een e-mail om u op de hoogte te houden. U zult gemakkelijk toegang hebben tot de gegevens via het formulier, en u kunt de informatie ook downloaden naar uw computer zodat u hiermee kunt werken op elk gewenst moment.

Voeg vandaag nog een formulier toe aan uw site! Log in op je Webnode website en maak u eigen formulier of profiteer van één van de kant-en-klare formulieren!