Meerdere Talen op uw Website: Ja of Nee

Uw site is geweldig en u weet dat. Bent u op het punt dat iedereen uw genialiteit mag ervaren? Wilt u dat uw aanwezigheid op het op hetzelfde niveau als grote internationale bedrijven komt? Zo ja, help uw potentiële bezoekers te genieten van de inhoud van uw webpagina’s met behulp van de inegratie van meerdere talen op uw site.


De taalvoorkeur van uw bezoekers in gedachten te nemen is een aspect wat soms over het hoofd word gezien in online communicatie. Wist u dat de meerderheid van de ondervraagde gebruikers van mening zijn dat de informatie in hun eigen taal belangrijker is dan een lage prijs?

Nu hebben wij een vraag voor u!

Heeft u een meertalige website nodig?

De antwoorden zijn “Ja” en “Ja, natuurlijk!”

Er is geen behoefte aan extra talen op uw website, als u alleen een lokaal bedrijf heeft dat is geconcentreerd in een bepaald gebied. Echter, als dit niet het geval is, dan raden wij het u aan om internet aanwezigheid te verbeteren door deze functie toe te passen op uw site!

Wat is het moeilijkste onderdeel?

1. U zult ervoor moeten werken. U dient na te denken over het vertalen van alle inhoud in een andere taal of zelfs meerdere (andere) talen.

2. U zult er nog meer voor moeten werken. Het hebben van twee talen op uw website, is alsof u twee sites aan het beheren bent. Meer talen = meer werk!

Maar wat zou u krijgen als u besluit om uw website op een ander niveau van taalkundige aanwezigheid te tillen?

Verkrijg het volgende met een meertalige site:

Stap 1. Bezoekers

Nu kan uw site gevonden worden door zoekmachines, zelfs in een nieuwe taal. Schat het aantal mensen die de taal spreken die u gebruikt en die ook geïnteresseerd zijn in uw website – en voeg deze toe aan uw bezoekers basis!

Stap 2. Klanten

Een nieuw land is een nieuwe markt. Als uw website toegankelijk is in nieuwe (andere) talen, kunt u eindelijk klanten bereiken die u normal gesproken niet zou bereiken.

Stap 3. Geloofwaardigheid

Met uw inzet en betrokkenheid voor meertalige bezoekers en klanten, toont uw site vertrouwen en geloofwaardigheid en bovendien ontwikkelt u uw naam op het web.

Bent u klaar om te werken aan uw website en om deze professioneler te maken?