Snelle Tip: Krijg Snel En Makkelijk Feedback Van Uw Klanten

Zonder enige feedback, is het moeilijk om te beoordelen of uw klanten tevreden zijn of dat uw inspanningen nut hebben. Een enquête is een doeltreffend instrument om de eisen van de klant en de tevredenheid te beoordelen. U kunt niet alleen ontdekken wat de klant echt wilt, maar ook hoe tevreden ze zijn met uw bestaande diensten. Hoe kunt u een enquête maken en delen die de klanttevredenheid en de eisen van uw consument weergeven?

 

Om de enquête te maken, hebben we gekozen voor Survio. Dit maakt het niet alleen makkelijk en gratis om een strakke enquête te maken, maar biedt ook een aantal kant-en-klare sjablonen (niet alleen) voor klantenfeedback.

Als eerste meld u zich aan in Survio als u dat nog niet gedaan heeft. In ons voorbeeld, tonen we u hoe u een enquête over website feedback kunt maken via één van de voorgedefinieerde sjablonen.

Na het inloggen, klikt u op ‘Nieuwe enquête” en gaat u naar de wizard om de enquête te creëren. Selecteer “Enquête sjabloon” en selecteer de categorie “Klantenfeedback” en “Website feedback”.

 

Selecteer een sjabloon voor vragenlijsten

 

U kunt de vragen naar alle vrijheid aanpassen, toevoegen of verwijderen. Alles werkt net zo makkelijk als bij het bewerken van uw Webnode website.

 Gemakkelijk de enquête bewerken

Zodra u de enquête hebt voltooid, kiest u een stijlvol ontwerp (als het goed is, kunt u uw enquête op sociale netwerken delen of per e-mail verzenden).

Kopieer dan de ingesloten code in de pagina. U kunt deze vinden in de “Verzamel antwoorden” onder “Website – Survey widget”.

Het genereren van een widget om deze in te voegen in uw Webnode site 

 

Ga naar je Webnode editor en klik op “Enquêtes” (web editor – “Gadgets” – “Miscellaneous” – “Enquêtes (Survio).” Na bevestiging verschijnt de enquête direct op de pagina.

 

Het plaatsen van een widget in een Webnode pagina

De resultaten van de Survio enquête worden grafisch verwerkt en u kunt deze ook in diverse formaten (xls, pdf, enz.) naar uw computer downloaden.