Snelle Tip: Toevoegen van een nieuwslijst met foto’s

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Wilt u het nieuws op uw site laten herleven met foto’s? Er zijn twee manieren om dit te doen! Kies welk formaat u wilt en wij laten u zien hoe u dit kunt instellen.
De eerste optie is om gewoon een nieuwe inhoud toe te voegen met behulp van ‘lijsten’. Gebruik “Nieuwe artikelen” voor het toevoegen van een nieuw artikel. Echter, als u artikel categorieën (weergeven van de publicatiedatum van het artikel of verzenden via RSS-feeds) wilt gebruiken is er een tweede optie, een truc die u laat zien hoe u een afbeelding kunt tonen!!

Nieuws met beelden, gemaakt door artikelen

Als u geen artikelen heeft op uw website, voeg deze dan toe. Volg dan deze 3 stappen:

1. De truc zit hem in het plaatsen van alleen de titel wanneer u een nieuw artikel maakt, en het toevoegen van een afbeelding aan het begin van de tekst  (perex).

 Voeg de afbeelding toe aan het begin

2. Klik op de titel van het artikel. Vervolgens op de werkbalk, sleep het nieuwe tekstblok naar de pagina en plaats de rest van het nieuws.

Het creëren van een nieuw artikel met foto

3. De Nieuws-sectie is klaar en nu hoeft u alleen nog maar de juiste weergave in te stellen. Ga terug naar de lijst met artikelen. Klik op “Instellingen” in de rechterbovenhoek en naast “Trim tekst” selecteer t u”Nee”. En dat is alles!

Een juiste instelling van de nieuwslijst

Het nieuws met afbeeldingen zal onmiddellijk worden weergegeven. Wij raden het aan om  deze eenvoudige nieuwslijst ook op de startpagina toe te voegen!