Beauty Salons: Verleid uw Bestaande Bezoekers

beauty salonWebsites voor schoonheidssalons zijn het soort websites die sterke visuele inhoud nodig hebben. Foto’s roepen makkelijker emoties op dan woorden. En u wilt dat uw gasten het gevoel krijgen, dat ze comfort en welzijn zullen ervaren wanneer zij naar uw salon komen. Werp een blik op de beste sjablonen voor schoonheidssalons en maak een website war eruit ziet als een sprookjeskasteel voor alle dames die eruit willen zien als een prinses.

Het is het beste om u te concentreren op special ontworpen sjablonen voor een goede visuele presentatie. De sjablonen die effectief kunnen zijn, zijn Clouds, Dolly, Metro, Photolia, Relax, Comfort, Scilence, Selfic, Atlaxa of Raise. Probeer ze uit en kijk welke het beste past bij uw behoeften. Denk na over welke kleur u zou kiezen, aangezien de verschillende kleuren verschillende gevoelens oproepen voor elke persoon.

beauty salon templates

Laat zien wat u doet

Bent u uw gasten aan het voorbereiden voor een bruiloft of gala? Streeft u naar een retro stijl? Illustreer wat u te bieden heeft. Als u foto’s heeft van wonderbaarlijke metamorfose, dan dient u deze zeker te tonen. Gebruik grote afbeeldingen om de aandacht te trekken.

Tip: Als u een fotogalerij toevoegd, klik dan op “Instellingen” in de rechterbovenhoek en selecteer Thumbnail Grootte – Groot.

Grote foto’s trekken een publiek aan

http://www.yuvasalon.com

Afbeeldingen menu

Op uw website kunt u eenvoudig een visueel aantrekkelijke afbeeldingsmenu maken. Plaats de afbeelding in een tekstblok en voeg een link toe aan de foto, zodat bezoekers een diepere blik kunnen werpen op uw site en om verder te bladeren in bepaalde menu punten of uitgebreidere fotogalerij.

Banner koppelingen laten het toe om een zeer stijlvol menu te maken. In dit geval vertegenwoordigt elk beeld een bepaalde categorie in het menu. Foto’s die in een cirkel worden gesneden of foto’s die voorbij de randen gaan zijn erg populair.

Sjabloon voor Beauty salon

En hoe trekt u uw klanten naar uw salon?