Hoe u de Nieuwe Twitter Widget kunt toevoegen aan uw Webnode Website

Twitter heeft een nieuwe versie van haar publieke tijdlijn widget uitgebracht om de prestaties en de veiligheid te verbeteren. Deze veranderingen hebben invloed gehad op de manier waarop u de widget toevoegd aan uw Webnode website. Vanaf nu kunt u de widget niet meer toevoegen via Webnode’s CMS editor en is de reeds geplaatste widget helaas niet meer functioneel. Maar geen zorgen, volg gewoon deze tutorial en geniet van de nieuwe voordelen!

 

Updates voor de Twitter-widget voor uw website

De nieuwe Twitter-widget biedt nieuwe en nog betere functies. Nu toont het elke getweete video’s en afbeeldingen en omvat het ook openbare gesprekken (indien dat gewenst is). Bovendien toont het een ‘Volg mij op Twitter “knop, evenals een editor waar u wijzigingen kunt aanbrengen om het uiterlijk van de widget te veranderen.

Tutorial om de nieuwe Twitter widget te plaatsen

  • Meld u aan bij uw Twitter-account zoals gewoonlijk en klik daarna op deze link.
  • Klik op ‘Nieuwe maken’ en in het nieuwe venster, onder het tabblad “Tijdlijn van de gebruiker”, klikt u op “Widget maken” nadat u zeker bent dat uw gebruikersnaam correct is.

Nieuwe Twitter Widget

Lees s.v.p. elke optie aandachtig om de widget te configureren naar uw wens. Er zijn namelijk veel nieuwe mogelijkheden verschenen.

  • Kopieer de ingesloten code en klik op “Wijzigingen opslaan'”.

Twitter code

Kopieer de code in het blauw.

  • Open uw web-editor en voeg de Twitter-widget toe aan uw pagina. Als u niet meer weet hoe u dit kunt doen, dan kunt u hier klikken.

Wij verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak. Toch hopen we dat deze verandering de gebruikservaring van Twitter op uw site nog leuker maakt en uw zal helpen met de communciatie van uw bezoekers. We zijn blij om uw vragen in de comments hieronder te beantwoorden en ook per e-mail op support@webnode.com.