Snelle Tip: Een Prezi Presentatie Toevoegen aan uw Website

Snelle tip Prezi“Prezi” zijn presentaties gemaakt met prachtige dia’s. Dankzij hun interactiviteit en beweging, is dit een briljante aanvulling op elke website. In deze snelle tip, zullen wij u laten zien hoe u de embed code verkrijgt die u nodig heeft om deze presentaties toe te voegen op uw Webnode website.


Een paar maanden geleden hadden we een van de meest gerenommeerde journalisten van de Tsjechische Republiek bij ons in het Webnode kantoor. Wat ons fascineerde aan het begin van zijn presentatie, was ongetwijfeld de manier waarop hij zijn ideeën presenteerde. Prezi kan worden gebruikt voor een klassieke presentatie of als een interactieve 3D grafische infographic. Diavoorstellingen voor een website, zoals Prezi, zullen u helpen uw producten, handleidingen, en tentoonstellingen te tonen op een meer creatieve manier. De diversiteit van de formaten, in dit geval de interactieve indeling, zullen u helpen de gebruikerservaring van uw site te verbeteren alsook om trouwe bezoekers te krijgen.

Laten we aan de slag gaan. Als eerste, registeer uzelf bij Prezi om een presentatie te maken. De volgende instructies zijn slechts een van de vele mogelijkheden, de rest wordt overgelaten aan uw verbeelding en creativiteit.

Met Prezi kunt u video’s, PDF-bestanden, PowerPoint, en zelfs Youtube video’s invoegen en deze in full screen bekijken.

Zodra u uw presentatie hebt gemaakt, volgt u onderstaande instructies om Prezi als een widget toe te voegen in uw pagina:

1. Klik op uw profiel in de rechterbovenhoek van het vak “Your Prezis”. Selecteer de gewenste presentatie en klik op ‘embed’, waarbij de hieronder getoonde opties worden getoond.

2. Kies het gewenste formaat dat u wilt tonen op uw website en klik vervolgens op “Copy code to clipboard”.

3. Log in op uw Webnode account en ga naar de editor om Prezi toe te voegen op uw Webnode website. Als u niet meer weet hoe dit moet, volgt dan onze instructies.

Als u van plan bent om deze handleiding te gebruiken in de toekomst, vergeet dan niet om dit artikel op te slaan in uw favorieten/ bookmarks in uw browser. In het geval van vragen, aarzel dan niet om het met ons te bespreken!