Snelle Tip: Hoe Maakt u een Facebook Pagina?

 

FB pagina aanmaken snelle tipTegenwoordig is het hebben van een Facebook-pagina iets automatisch, bijna verplicht zelfs, vooral als u een bedrijf, restaurant, bedrijf, een band of andere interesse heeft. Dus als het zo belangrijk is, wat is er dan eigenlijk nodig om een Facebook-pagina aan te maken? Blijf lezen!

Met meer dan een miljard gebruikers, is het posten in dit sociale netwerk zeer snel en eenvoudig. Naast het virale effect, kunnen we rekenen op hulp van Facebook betreffende SEO alsook in het versterken van klantrelaties. Om uit te vinden hoe u het kunt gebruiken om meer winst te genereren voor uw bedrijf, adviseren wij u om te lezen over hoe u de verkoop via sociale media kunt verhogen.

Hoe maakt u een Facebook-pagina?

Als u al een persoonlijke account heeft op Facebook, meld u dan aan of schrijf u hier in. Nadat u bent ingelogd, gaat u naar de pagina waar u uw Facebook-pagina kunt creëren. Vanuit dit punt, volgt u gewoon deze 3 eenvoudige stappen:

1. Kies het type pagina dat u wilt maken! U kunt kiezen uit zes verschillende pagina’s afhankelijk van van het type dat u wenst.

Facebook pages

2. Voer de gevraagde gegevens in! ! In de meeste gevallen, dient u gewoon een categorie te kiezen en pagina naam in te vullen. Voor de eerste optie, Local Business of Place, zijn de verzoeken voor de gegevens meer specifiek, zodat mensen een indicatie kunnen geven wanneer ze op uw eigendom terecht zijn gekomen.

facebook

 

3.  Vul de aanvullende informatie in of sla deze stap over en voeg deze later toe! U kunt later altijd nog een profielfoto toevoegen, de ‘About’ invullen, het adres van uw nieuwe pagina kiezen of advertenties inschakelen.

Om verbinding te maken met de Facebook-pagina die u gemaakt heeft op uw Webnode website, raden wij u aan om onze handleiding te lezen over hoe je een Facebook Like box kunt toevoegen.

En vergeet niet: gebruik de Facebook-pagina om informatie over uw Webnode website te publiceren en meer bezoekers en potentiële klanten te krijgen.