Snelle Tip: Hoe voegt u Google Street View toe aan uw website

Als Google Maps al de exacte locatie van uw bedrijf toont, dan neemt Google Street View deze functionaliteit twee stappen verder door het verstrekken van een nieuwe dimensie: meer visueel, informatief en dimensionaal. Dankzij de combinatie van een kaart en een interactief venster naar de echte wereld, zul je de ervaring van bezoekers naar uw website en bedrijf verbeteren. En dan zult u zien dat het toevoegen van een Street View-kaart naar uw site twee keer beter is. In dit artikel zullen we onderzoeken hoe u kunt profiteren van deze “schatkaart” en hoe je een Google Street View kaart kunt toevoegen aan uw webpagina.

 

Google Street View is een alternatieve functie voor Google Maps and Google Earth. Het biedt een overzicht van specifieke locaties. Wat het anders maakt dan een kaart is dat het u het ware uiterlijk van een locatie, de omgeving laat zien in de vorm van beelden.

Profiteer van deze voordelen met Google Street View

  • Gebruik het wanneer de locatie van de straat het moeilijk maakt om uw bedrijf te vinden. Vanwege de mogelijkheid om de kaart en beeld te tonen, biedt het tweemaal de hoeveelheid informatie in dezelfde ruimte.


Grotere kaart weergeven

  • Als het voordeel van een product in de locatie ligt, kan een kaart u helpen om meer klanten te trekken naar uw bedrijf, zoals aanbiedingen voor hotels en appartementen en sites over reisbestemmingen en toeristische routes.


Grotere kaart weergeven

  • Street View kaarten zijn onderdeel van de Google-database. Dit helpt de positie van uw website in zoekopdrachten te verbeteren zoals we in dit artikel.

Hoe verkrijgt u de ingesloten code om toe te voegen als een widget op uw site

  • Ga naar Google Maps en schrijf het adres in de zoekbalk bovenaan de pagina. Eenmaal geplaatst in de kaart, zult u zien dat er een pictogram is van een geel poppetje. Klik hierop (houd de muisknop ingedrukt) en sleep deze naar het punt dat u wilt zien in Google Street View. U kunt deze alleen plaatsen op de blauwe lijnen.

 

  • Als u de kaart wilt bekijken die te zien is in de onderste helft van het venster, klik dan op de pijl in de rode cirkel.

 

  • Klik nu op het “koppelings’ pictogram” en kopieer de code die verschijnt in “Plak HTML in website”.
  • Tot slot, ga naar de editor en plaats de widget op uw Webnode site via Overige – HTML-code.

Het hebben van een kaart in Google Street View biedt een virtuele kans om uw website en bedrijf te bezoeken. Als u twijfels hebt, of als u uw website wilt delen, aarzel dan niet om dit te doen in de comments!