Snelle Tip: Plaats uw Foto’s in een Video-Slideshow voor op uw Website

Snelle tipsPresenteer een productlijn, maak een samenvatting van de hoogtepunten van een evenement, of vertel een verhaal met foto’s en muziek. Met Slidely slideshows, kunt u uw site nog meer visueel en professioneel maken, waarbij geen installatie nodig is en die geheel gratis is. Ontdek deze nieuwe tool om uw foto’s in een volledige diavoorstelling te zetten en uw bezoekers nog meer te betrekken. Neem een kijkje naar ons voorbeeld en mis niet de kans om Slidely toe te voegen aan uw website.


Druk op play en geniet van het volledige scherm voorbeeld.

Persoonlijk, hou ik van Slidely omdat het een nieuw formaat toont om afbeeldingen te publiceren. Producten vallen op, beelden vormen een verhaal, en webpagina’s kunnen nu nog completer zijn. Het geeft ook de mogelijkheid voor bezoekers om een diashow te bekijken op uw website in vol formaat. Streef daarom naar kwaliteitsbeelden.

Het omzetten van uw foto’s in een video kan zeer snel en makkelijk. Kies foto’s, muziek, een sjabloon en het gewenste effect. De beste bronnen zijn:

  • Images: Afbeeldingen: vanaf uw computer, Facebook, Flickr, Picasa, Instagram
  • Muziek: geupload door uzelf of van Youtube, Soundcloud en zelfs een Slide.ly lijst.

Zodra u zich heeft geregistreerd en een diavoorstelling maakt, volg dan deze tutorial om je Slidely diavoorstelling toe te voegen op uw website:

a. Om uw diavoorstellingen te vinden, gaat u naar uw account en klikt u op uw naam (in de rechterbovenhoek) en kies “My Slidelys”. Op het volgende scherm: selecteer de diavoorstelling die u wilt toevoegen aan uw website.

b. Klik nu op “Share” om het vak met de code te onthullen die u nodig heef.


c. Zoals weergegeven in het onderstaande vak, dient u eerst te klikken op “embed” (1) en kiest u het gewenstte formaat van de slideshow (2). Als u de video automatisch wilt laten afspelen wanneer mensen uw site bezoeken, kies dan voor ‘Autoplay’. Klik daarna op “Copy” (4) om de embed code voor uw website te krijgen.

d. Begin nu en open uw Webnode site editor om de widget van Slidely in te voegen.

 

Wat is het eindresultaat? Wilt u uw diavoorstelling delen met ons allen? Aarzel niet, en deel uw web-adres in de comments, zodat we kunnen zien wat voor een mooie slideshow u heeft gemaakt voor uw website.