Snelle Tip: Verfris uw website voor de zomer

Wilt u een snelle oplossing om uw website te vernieuwen voor het zomerseizoen? Verander uw ‘look’ met een nieuwe header op uw site! Open de header editor van Webnode om honderden gratis foto’s te ontdekken die u direct kunt gebruiken. Aarzel geen minuut. Bereid een verrassing voor voor uw bezoekers in de vorm van een nieuwe header. Zie nu hoe makkelijk dit is!


De beelden kunnen worden gevonden in de header editor onder een Creative Commons-licentie en kunnen gratis worden gebruikt. Nu houdt niets je tegen om uw site te bewerken!

Pas het ontwerp van uw header aan met de hulp van onze handleiding over hoe u de website header kunt veranderen. In het venster dat wordt gebruikt om afbeeldingen in de header toe te voegen, kiest u één van de aangeboden beelden, of gebruikt u het veld in de rechterbovenhoek om te zoeken naar afbeeldingen. Dan is het een kwestie van knippen, kleur wijzigen, de zichtbaarheid wijzigen of het toevoegen van tekst volgens uw wensen. Vergeet niet dat u ook meerdere afbeeldingen in één keer kunt gebruiken!

Zie hier een galerij van enkele van de vele foto’s die een inspiratie kunnen zijn voor een gloednieuwe header!

Nadat u klaar bent met het aanbrengen van de wijzigingen, vergeet dan niet om uw “nieuwe” site met ons te delen!