Web van de Maand: Dicas de Savana

De winnaar maand van deze “Web van de Maand” wedstrijd betreft een blog die gemaakt is door een 25-jarige zakenvrouw met een passie voor mode en beauty – Savana Ferreira. Wat op het begin gewoon een afleiding was, is vandaag uitgegroeid tot iets dat vruchten draagt. Blijf lezen om te leren over de geschiedenis van Dicas de Savana (“Tips door Savana”).

Savana vond het altijd al leuk om boeken over mode te lezen en up-to-date te blijven over de nieuwste trend. Om te delen waarin zij geloofde dat interessant zou kunnen zijn voor vrouwen, besloot ze een blog te maken. Ze vond Webnode in de zoekresultaten – “Ik vond Webnode bij mijn zoektocht naar het maken van een gratis blog, ik vond het gereedschap zeer eenvoudig en makkelijk en besloot om mijn eigen blog te maken” zegt Savana in haar e-mail.

De blog was gewoon een hobby in het begin, maar na een paar maanden, toen Savana zich gespecialiseerd had in een cursus in Beeld Consulting, gaf ze haar de inhoud en kwaliteit van haar blog een make-over, plus een nieuwe look. Ze vertelt ons het volgende: “een vriend, een ontwerper, hielp me met de lay-out en dit maakte het blog nog professioneler”.

“Ik begon met het delen van de link via vrienden, en de blog kreeg geleidelijk aan meer bezoeken”.

Savana vertelt ons dat het gebruik van sociale netwerken essentieel is voor het verspreiden van het nieuws van haar blog – “Het creëren van accounts op alle huidige sociale netwerken en het altijd te updaten is erg hulpzaam om een website te promoten. Ik gebruik Instagram, Twitter en Facebook voor de blog“. Een ander ding dat ook veel helpt om de blog dicasdasavana.com bekend te maken, is de bevordering van sweepstakes die ze maakt met de hulp van winkels en bedrijven die actief zijn op het gebied van mode en schoonheid in de stad – “Ik stuur e-mails om een partnerschap aan te bieden voor bedrijven die mij interesseren, in ruil daarvoor deel ik hun hun producten of evt. voor geld”.

In haar e-mail zegt Savana: “Met de blog, heb ik erkenning gekregen in mijn stad, inmiddels ben ik al meerdere malen gebeld om interviews te geven voor kranten en tijdschriften. Maar ik wil nog veel meer en ik heb veel ideeën voor de komende jaren.. Ik wil een constante verbetering van mijn blog-inhoud, investeren in een professionele camera, ik ben van plan om een videokanaal te maken, een online winkel, een fysieke winkel en misschien zelfs mijn eigen merk te creëren.

Wij wensen een voortdurend succes voor Savana en haar blog. Keep up the good work!