9 Tips om een Goed Partnerprogramma te Kiezen

Partnerprogramma’s zijn een van de meest effectieve manieren om online geld te verdienen. Het is mogelijk om verschillende soorten programma’s te vinden op de markt, die een grote verscheidenheid aan producten adverteren. Daarom is het belangrijk om de affiliate programma’s te kiezen die we op onze site gaan gebruiken erg goed kiezen, zodat we relevante producten en service van hoge kwaliteit kunnen bieden aan onze lezers. In dit artikel zullen wij u de 9 essentiële punten laten zien voor het kiezen van een goed affiliate programma.

1. Adverteren van producten die betrekking hebben op uw webinhoud

De eerste tip die wij geven geven is misschien wel het meest belangrijk voor een goede opzet van affiliates. Het is belangrijk dat uw lezers het product identificeren met het thema op uw site. Als uw website over mobiele telefoons en toepassingen gaat kunt u een affiliate programma over koken adverteren, maar u zult waarschijnlijk niet hetzelfde succes bereiken als dat u een programma met betrekking tot mobiele telefoons of technologie adverteert.

2. Het bevorderen van producten met een goede marktacceptatie

Bij het adverteren van een product, is het belangrijk dat u eerst onderzoek doet. Doe een snelle online zoekopdracht en zoek naar de mening van mensen over dit artikel. Adverteren van producten die een slechte marktacceptatie hebben kunnen het imago van uw website beschadigen. Als een product goed wordt geaccepteerd, zal het u een betere verkoopkans geven, want mensen hebben een grotere neiging om kwaliteitsproducten te vertrouwen.

3. Wees de klant van het product dat u adverteert

De beste manier voor u om de kwaliteit van een product te certificeren is om zelf een klant te zijn. In sommige gevallen zal dit niet haalbaar vanwege de kosten van de productaankoop. Maar in andere gevallen, bijvoorbeeld m.b.t. het Webnode Affiliate Programma, kunt u ons product gratis uitproberen voordat u dit gaat adverteren.

4. Goede commissies zijn een stimulans

Wanneer we een affiliate programma adverteren, hebben we een zeer duidelijke intentie: om geld online te verdienen. Dus, commissies die worden betaald door affiliate programma’s zijn een van de belangrijkste factoren bij het analyseren van het programma. Als u kijkt naar de commissie eerlijk en motiverend, zal dit zeker een extra motivatie zijn bij het adverteren van het programma. Bij Webnode, bieden wij een zeer aantrekkelijke commissie aan onze partners. Bekijk onze commissie tabel.

5. Promotiemateriaal zal de verkoop stimuleren

Voordat u een affiliate programma kiest, is het belangrijk om het promotiemateriaal te controleren wat je krijgt voor het adverteren van het product. De meest voorkomende methoden zijn banners, maar er kunnen andere methoden, zoals het verzenden van kant-en-klare tekst in een nieuwsbrief, zoals bijvoorbeeld product reviews of zelfs publicaties die geoptimaliseerd zijn voor het delen in sociale netwerken. Bij Webnode, vindt u een breed scala van banners vertaald in uw eigen taal die uitstekende conversies hebben.

6. Machtigingen voor productpromotie

Sommige affiliate programma’s hebben speciale voorwaarden voor het bevorderen van een product. Bijvoorbeeld, sommige affiliate programma’s staan het niet toe om campagnes op Facebook te creëren voor de verkoop van een product. Daarom zullen affiliates die grote Facebook-fan pagina’s hebben niet geïnteresseerd zijn in deelname aan een affiliate programma met dergelijke beperkingen. Andere programma’s staan het niet toe om e-mail campagnes te maken of campagnes in Google AdWords.

In het geval van Webnode, kunt u uw affiliate link ook gebruiken om Webnode te promoten in bijna alle vormen: nieuwsbrieven, sociale netwerken, forums, blogs. De enige voorwaarde is dat uw website geen merknaam heeft zoals Webnode en u kunt geen betaalde zoekcampagnes maken met zoekwoorden zoals Webnode of iets vergelijkbaars.

7. Het belang van lange-termijn winst

Het verdienen van geld door het adverteren van een goed affiliate programma op de lange termijn is een factor die soms over het hoofd word gezien. Maar dit mag niet het geval zijn. Als u van plan om regelmatige inkomsten voor een bepaalde tijdsperiode (en niet slechts een korte-termijn winst) te hebben, dan is het cruciaal om te zien of affiliate programma’s commissies bieden wanneer de klant het product vernieuwt dat u aanbevolen heeft. Dit geldt echter alleen voor een aantal affiliate programma’s, zoals het Webnode affiliate programma. Wanneer iemand een product koopt bij Webnode dat is aanbevolen door u, dan verdient u uw geld door deze in de toekomst te verkopen en wanneer de klant de dienst vernieuwt, verdient u een extra 10%.

8. Beschikbare betaalmethoden

Om geld te verdienen aan het opnebaar maken van affiliate programma’s, is het essentieel dat mensen de dienst kopen die u adviseerd. En dat zal alleen gebeuren als het product de juiste betaalmethoden voor de meeste mensen beschikbaar heeft gesteld. Bijvoorbeeld, Webnode biedt een groot aantal betaalmethodes, die verschillen per land op basis van de behoeften van de klant. Op deze manier kan iedereen het product kopen als ze geïnteresseerd zijn, en kunt u zelfs geld verdienen met uw doorverwijzing.

9. Partner netwerken zijn een extra voordeel

Veel affiliate programma’s werken in een multilevel netwerk. Dit betekent dat wanneer iemand zich registreert en u de affiliate commissie verdiend en als deze affiliate de dienst adverteert en andere affiliates registreert, ontvangt u een percentage van die verkoop. In sommige affiliate programma’s, kunt u veel partners aanterkken die hun eigen affiliate netwerk hebben, en daardoor u zult een deel van de winst ontvangen die zij van hun dochterondernemingen in hun eigen netwerk ontvangen.

Dit is het tweede artikel in een serie artikelen over affiliate programma’s die wij zullen blijven schrijven. Dit waren 9 interessante tips die u moet overwegen om een goed affiliate programma te kiezen, maar niet de enige, dus de andere adviezen laten we staan voor de toekomst. Zorg ervoor dat u het eerste artikel in deze serie, die gaat over 10 Strategies for Making Money with Affiliate Programs.

Vertel ons over uw ervaringen als een partner, welke van deze tips vindt u nuttig om geld online te verdienen?