Bruiloft website: maak een verzameling van herinneringen

Een bruiloft is een van de mooiste ervaringen in ons leven. We willen dat het onvergetelijk is, niet alleen voor ons, maar ook voor onze gasten. Daarom bouwen veel mensen een bruiloft site – een webalbum, waar ze hun herinneringen kunnen delen met vrienden en familie. Laten we eens kijken naar hoe een bruiloft website eruit kan zien!

 

 

“There are not five or six wonders of the world but only one alone: LOVE.” — Jacques Prévert

De belangrijkste stap is om een goed sjabloon kiezen. De beste Webnode sjablonen voor uw bruiloftswebsite zijn bijvoorbeeld Serious, Photolia, Selfic, Joye, Fleshim or Ambiente.

wedding website templates

Verzamel al uw foto’s in een fotogalerij. Voor hulp, lees onze gids.

Fotogalerie http://novosadovic.webnode.cz/

En als er video’s zijn genomen op uw bruiloft, dan moet u hier zeker mee pronken. Het is makkelijk. Upload videos op YouTube, en sluit deze in op uw site.

Prive Pagina’s

Een bruiloftswebsite is niet alleen nuttig na het huwelijk, maar ook voor het evenement. Er is veel hulp nodig om het te organiseren, en daarom zijn er meestal vele mensen bij betrokken. Voeg een exclusieve sectie toe op uw site, waar u aleen toegang verleent aan geselecteerde gebruikers. Op deze pagina’s kunt u discussiëren over iets dat geen betrekking heeft op al uw gasten.

Bruiloftsgeschenken

Het is altijd leuk als u een verrassing krijgt. Maar dan merkt u dat u vier strijkijzers, twee waterkokers en zeven auto’s krijgt. Daarom is het beter voor de gasten om na te denken over wat het bruidspaar eigenlijk nodig heeft in hun huishouden, dus maak een catalogus van geschenken op uw website.

Create a wedding registry

Bij de catalogus, voegt u een reservatie formulier toe – een lijst van de geschenken die u graag zou willen ontvangen zodat de gasten deze kunnen markeren en reserveren!

Een webpagina is niet iets dat je zomaar verwijderd, ook niet als het allemaal voorbij is. Na de bruiloft kunt u al uw video’s en foto’s publiceren van uw bijzondere dag. Net als andere huwelijk sites, met de tijd, kan uw website ook een deel van het familiearchief worden.

Een bruiloft is een van de mooiste dingen in ons leven. Maakt het nog specialer en maak uw bruiloft website nu!