De Nieuwste Trends in Webdesign

modern web designDe ontwikkeling van het Internet gaat met grote sprongen vooruit. Als u niet wilt dat uw site verouderd, volg dan de laatste trends. Werp een blik op de web design trends van 2013, en gebruik deze om uw website aan te passen!

Een Header die verspreid staat over de gehele pagina

Moderne sjablonen hebben een header die over de gehele pagina is verspreid. Uitermate geschikt om uw merknaam te versterken. Daarnaast belicht een header ook uw logo en tegelijkertijd geeft het sfeer aan uw website. Hierdoor kunnen uw klanten direct zien wat u te bieden heeft.

modern webdesign van een reisbureau

Een vliegtuig in de header vertelt ons dat we ons bevinden op een website van een reisbureau

Iedereen moet aandacht besteden aan de header van hun website. Het beste scenario is het vinden van een goede grafische ontwerper die een speciale header kan maken die specifiek is voor uw website. U zult zien dat dit wonderen doet.

Een Dynamische Presentatie

Een beweegbaar element kan makkelijk de aandacht trekken van de klant. Daarom voegen veel gebruikers een diavoorstelling toe aan hun website of gebruiken ze ons Serious sjabloon met een diashow header.

Diashow op http://www.bajecna-kostarika.com/.

 

Een Lichte Achtergrond

Sinds kort richten de belangrijke trends zich op websites met een lichte achtergrond. Zo heeft bijv. ons sjabloon Simplia vrolijke kleuren die mensen inspireren om positieve emoties te voelen.

modern webdesign met ene lichte achtergrond

Een Wereld aan Beelden

Uiteraard weet u dat foto’s veel meer aandacht trekken dan tekst. Nieuwe trends in webdesign tonen websites die grotendeels uit beelden bestaan. Meldingen, dat u een nieuw blog artikel heeft toegevoegd, is inmiddels een ding uit het verleden. Vandaag de dag voegt u meteen een foto op de startpagina toe, wellicht met een opschrift, en wanneer iemand op de afbeelding klikt, worden ze doorgestuurd naar het volledige artikel. Verbind gewoon een een foto met een link.

Afbeeldingen in Pinterest

Het moderne design van de website La Cigarra is verbonden aan Pinterest, het sociale netwerk dat is gericht op het delen van bestanden 

Welke trends domineren het webdesign volgens u? Vertel het ons in de comments!