Een Hotel Website Maken

Ontwerp een Hotel WebsiteAls we een paar geleden een hotel wilden kiezen, zochten we deze in een geprinte catalogus. Vandaag de dag zoeken we op Google. We maken kennis met de selectie en het winnende hotel is diegene met de juiste kwaliteit, prijs en locatie. Maar als we geen relevante informatie vinden – prijs, locatie, foto’s van het interieur – zullen we geen moeite doen om dat hotel te kiezen. Een hotel moet de kracht hebben om mensen aan te trekken. In dit artikel zullen we u een aantal interessante voorbeelden uit de praktijk laten zien.

1)      Showcase your offer

Het eerste uitstekende voorbeeld is Hotel Moskva. De eigenaren weten dat als ze willen dat de mensen op hun aanbod inspringen dat een simpele beschrijving niet genoeg is. Je moet het de mensen laten zien. Dat is de reden waarom hun aanbod verdeeld is in vier groepen die duidelijk worden getoond op de startpagina. De titel is makkelijk te overzien. Beelden zijn meer aantrekkelijk en opvallender.

Showcase your offer

Een soortgelijk scherm is te zien op de website van een familie B&B. In acht nemend dat een beeld meer zegt dan duizend woorden, zien we iconografie van de dienstverlening , in plaats van een lijst. Wat denkt u, is er wifi in het huisje?

Information icons

2)      Het belangrijkste moet in 1 oogopslag duidelijk zijn

Een ander goed idee is geïnspireerd door Hotel Margit. Als u een interessant aanbod heeft, kunt u een mooie banner maken die u op uw startpagina plaatst, net onder de header, die gelinkt is aan het aanbod. Nieuwsgierige bezoekers zullen hierop klikken en snel naar het huidige aanbod springen.

Find the current offer

3)      Voeg een reserveringsformulier toe

Laten we eens een kijkje nemen op Augies Hotel, die profiteerden van het nieuwe Webnode formulier, door hun gasten de mogelijkheid te bieden om online een kamer boeken. Veel mensen kiezen ervoor om niet te bellen, dus het is beste om hen de mogelijkheid te geven om online een kamer.

Reserve a room

  4)      Voeg uw Tarieven toe

Gasten zullen niet in een hotel verblijven, tenzij ze weten hoeveel de kosten zijn. Een prijslijst kan makkelijk worden georganiseerd in een tabel zoals in AZ Hostel Prague.

Add the rates to your website

Als u een hotel website heeft, is het de belangrijkste taak om alle informatie op uw website te plaatsen, zodat deze duidelijk, gemakkelijk toegankelijk en visueel interessant is voor uw bezoekers. De Webnode webbouwer biedt een scala aan handige tools die u hiermee zallen helpen.

Als u een hotel website heeft, deel deze dan met ons in de comments!