Snelle Tip: Invoegen van Paper.li op uw Website

Paper.li toevoegen op siteVandaag de dag hebben miljoenen pagina’s een nieuwssectie, niet alleen over het bedrijf, maar ook over de markt waarin zij zich bevinden. Daarom geeft het hebben van Paper.li op een website een interessante en kleurrijke manier om een nieuwskanaal te hebben die moeiteloos wordt bijgewerkt. In dit artikel, zult u de voordelen van Paper.li nieuws widgets ontdekken en hoe u deze kunt installeren op uw Webnode website.


Paper.li is een toepassing waarmee u uw eigen digitale krant kunt maken met behulp van bronnen die u interesseren. Deze bronnen zijn: Twitter-en Facebook-accounts, RSS-feeds van blogs, of digitale kranten. Maar Paper.li gaat verder dan dit. Omdat alle nieuwsbronnen kunnen worden gecombineerd in dezelfde ruimte, kunt u ze gewoon toevoegen aan uw website. Er zijn twee type widgets beschikbaar:

Paperli widgets

Hoe dit uw website kan helpen:

  • Als u geen tijd heeft om uw “blog” rubriek actueel te houden, kunt u nieuws plaatsen die betrekking heeft op uw interesses. Maak een apart gedeelte en voeg de “Nomad widget” toe tot een grootte van 698 (breedte) x 860 (hoogte) zoals we hieronder uitleggen.
  • Voor het bewaken van uw merk, kunt u een trefwoord invoegen en zoeken naar relevant nieuws op Paper.li waar het woord verschijnt.
  • Inhoud gepubliceerd op Twitter:
    • Als u interessante mensen volgt, kunt u uw digitale krant instellen voor de meest relevante links.
    • Al het nieuws is gecategoriseerd onder één # hashtag. Ideaal om het in verband te brengen met een gebeurtenis of een specifiek onderwerp.
    • Updates van blogs en kranten via hun RSS-feed. Alle publicaties in één. Geschikt voor blogs over actuele gebeurtenissen, en lerarens.

Hoe u de embed (ingesloten) code voor de Paper.li nieuws widget kunt krijgen:

Meld u eerst aan bij Paper.li en maak uw online krant. Zodra u klaar bent, gaat u naar ‘home’ en klikt u op ‘Delen’.

De procedure om beide widgets te krijgen is hetzelfde. Laten we kiezen voor “Nomad Widget” of “Headlines Widget”. Klik gewoon op de code, kopieer deze en plaats het op uw Webnode website.

Nomad and Headlines Widgets

Embed (ingesloten) code voor de Paper.li krant widget

Tip: : Als u de grootte van de “Nomad Widget” wilt veranderen om zo van meer voordelen te genieten, plaats dan eerst de tekst in een kladblok en wijzig de volgende waarden: “width” op 698 en “height” tot 860.

Change the background color

Als u de kleurcodes weet, dan kunt u zelfs de achtergrondkleur veranderen door de waarden van
“background: #” en “borderColor: #” aan te passen.

Tot slot, ga naar uw editor en voeg de Webnode widget als een “Embed Code” toe. Als u niet meer weet hoe u dit kunt doen, volgt dan deze instructies.

Dus, welke Paper.li widget heeft u gekozen voor uw website? Deel het voor ons allen om te zien. En, als u vragen heeft, stel ze dan gerust in de ‘comments’ onderaan de pagina.