Snelle Tip: Toevoegen van Linkedin op je website

Snelle tip: toevoegn van LinkedInSoms is het beschrijven van de voordelen van uw producten en diensten slechts de eerste stap in het overtuigen van uw bezoekers. Professionals geven belang aan andere factoren. Ze willen onze persoonlijke garantie en onze ervaring zien. Hetzelfde geldt als uw pagina is gemaakt om werk te vinden en als u een portfolio van uw projecten heeft gepubliceerd. Als ze te zien krijgen wat ze willen, dan zullen ze ook uw cv en ervaring met andere bedrijven zien. En om deze reden kan een LinkedIn-kaart op uw site een voordeel zijn. Ontdek meerdere voordelen over het hebben van LinkedIn op uw Webnode website in dit artikel.

 

LinkedIn heeft tegenwoordig 200 miljoen professionals over de hele wereld elke dag in contact staan met elkaar, waardoor er kansen gecreërd worden. Of het nu gaat om het vinden van banen, nieuwe partners, het gaat om het delen van informatie. Wanneer iemand een interessante site ziet, dan zullen zij dit delen op hun netwerk. Hierna komen de beoordelingen en de commentaren, en dat is waar mogelijkheid zich opent om uw profiel te bezoeken.

Waarom u een LinkedIn-profiel op uw website moet hebben

  • Als uw bezoekers professionals zijn in een bepaalde sector, dan kunnen zij rechtstreeks contact met u opnemen en deel uitmaken van uw netwerk.
  • Wanneer uw beste garantie ervaring is. Dit stimuleert geloofwaardigheid bij uw potentiële klanten.
  • Als u actief op zoek bent naar werk en uw website uw online CV is. Uw bezoekers hebben de mogelijkheid om uw profiel te bezoeken en u uit te nodigen om een contactpersoon te worden.
  • Het visitekaartje toont de contacten en de aard van de relatie. Dit kan onverwachts een gunstige aanpak genereren.

Het toevoegen van uw LinkedIn-profiel aan uw website

Begin met het invullen van uw LinkedIn-profiel. Zorg ervoor dat u niets uitsluit. Hoe meer informatie u geeft over uw ervaringen, des te meer geloofwaardigheid u zult hebben. Uw profiel kan ook het adres hebben van uw website om deze te promoten. En als tip, een eigen domeinnaam straalt professionaliteit uit. Of u al werkzaam bent of nog een student, u zult zien dat uw houding en motivatie belangrijk zijn. U kunt een voorbeeld zien in de pagina van onze collega Roberto Cortez zien. Nadat u uw account heeft aangemaakt, logt u in en klikt u op deze link. U kunt verschillende officiële widgets vinden op LinkedIn. In dit artikel zullen we ons richten op een gebruikers- en bedrijfsprofiel.

a) Gebruikersprofiel: Ga naar “Gebruikersprofiel”, klik op de contactkaart-versie en klik op “Get it”.

gebrukiersprofiel Linkedin

Op het volgende scherm selecteert u “Inline” om het eruit te laten zien als een visitekaartje en klik op “Get code” om de code te kopiëren die u nodig heeft om het als een widget op uw Webnode website te plaatsen.

Maak een gebruikersprofiel aan

Als u alleen deze persoonlijke kaart wilt, dan gelieve door te gaan naar stap C.

b) Bedrijfsprofiel: Om een contactkaart voor uw bedrijf te krijgen, selecteert u “Bedrijfsprofiel” en klikt u op “Get it”. In dit geval is er slechts een optie te selecteren. U ziet standaard de naam van het bedrijf waar voor u werkt als u een LinkedIn bedrijfsprofiel heeft. Selecteer “Inline” om een venster te openen zoals u kunt zien in het onderstaande voorbeeld. Klik op “Get Code” voor de embed code die u nodig heeft.

Maak een bedrijfsprofiel aan

c) Integreer de widget op uw website: Log nu in op uw site editor om de Linkedin widget toe te voegen aan uw Webnode website. Als u niet meer weet hoe, klik dan hier. Ik hoop dat deze LinkedIn widget op uw website u zal helpen om nieuwe werk mogelijkheden te krijgen. En als u deze eenmaal op uw site heeft geplaatst, vergeet dan niet om dit met ons te delen in onderstaande comments. U weet nooit wie u zal bezoeken!