De Beste Marketing voor Toerisme – Verbluffende Websites

maak een reiswebsiteWerkende mensen genieten het meeste van hun vakantie – de beste vakantie is meestal een exotische bestemming. Echter, er is veel concurrentie tussen de reisbureaus. Het beste marketing wapen in het toerisme is om een aantrekkelijke website te hebben. Maak een geweldige website die mensen zodat mensen onmiddelijk beginnen met het inpakken van hun koffers. Wij laten u zien hoe.

Uw belangrijkste taak is om een goed sjabloon te kiezen die overeenkomt met de verwachtingen van de mensen en ervoor zorgt dat zij in de stemming komen om te reizen. U kunt kiezen uit een breed scala aan unieke sjablonen.

Reisbureau website templates

Webnode sjablonen die grote successen hebben geboekt zijn Simplia, Clouds, Dolly, Serious of Atlax. Photolia is perfect voor het presenteren van mooie foto’s uit het buitenland. Sjablonen met een dubbel menu zoals Synoptic en Joyee zijn ook erg nuttig, want deze maken het makkelijk om inhoudsrijke pagina’s te ordenen.

Synoptic template

Synoptic and Joyee templates allow you to create a double menu.
Bron:
www.marcelaklein.cz/

Header

Vergeet ook niet de onbetwistbare macht van de header. Besteed hier speciale aandacht aan. U moet uw bezoekers al op het eerste gezicht aantrekken, zodat ze u nooit zullen vergeten. Vergeet niet dat een goed imago uw grootste troef is.

aantrekkelijke header voor websites

Bezoekers moeten meteen weten waar uw website over gaat middels de header.
Bron:
www.travelprofessional.cz/

Fotogalerij

De sterkste visuele delen van een website zijn meestal de foto’s. En hier is uw grootste voordeel: u heeft een aantal fascinerende foto’s van de plaatsen die u aanbeveelt aan uw klanten. Gebruik deze! Om uw tour aanbiedingen te laten opvallen, maakt u een lijst, waar elk item vergezeld is van een illustratieve foto. Bovendien kunt u foto’s toevoegen aan uw artikel, of een fotogalerij maken.

aanbiedingen toevoegen aan website

Correct opgemaakte tekst aangevuld met foto’s trekken meer aandacht dan alleen maar platte tekst.
Bron: www.incrediblecapetown.com

Wij raden het zeker aan om het Photolia sjabloon met een glijdende fotogalerij op de homepage te proberen, of de Serious and Dolly sjablonen, waarmee u een diavoorstelling kunt weergeven (U kunt ook een eigen diavoorstelling maken en deze insluiten op uw pagina met behulp van Slidely).

Begin met het bouwen van uw eigen reiswebsite via Webnode! Als u klaar bent, deel het met onze gemeenschap in de comments.