Snelle Tip: Hoe voegt u Getuigenissen toe aan uw Bedrijfswebsite

In het tijdperk van sociale netwerken, zijn persoonlijke aanbevelingen steeds belangrijker geworden. Daarom moet elk bedrijf een website hebben met een klantenbeoordelings-pagina. Uw geloofwaardigheid zal groeien in de ogen van potentiële klanten. Het is niet genoeg als klanten aardige dingen zeggen over u. Als u professioneel wilt overkomen, dan is het belangrijk dat uw getuigenissen pagina er perfect uitziet. In dit artikel laten we u zien hoe u dit kunt doen.

1) Klik op “Nieuwe pagina”. Geef uw getuigenissen pagina een naam en selecteer “Lijst”.

Testimonials

Hoe u een getuigenis schrijft

2) Op de getuigenissenpagina, klikt u op “Nieuw item”. In het geopende venster, voegt u de naam van uw klant toe en klikt u op het onderstaande vak om hun foto toe te voegen. Typ het citaat van de klant in het tekstveld. De tekst dient kort en bondig te zijn, en de klant moet kort hun ervaring toelichten en tonen wat u voor hen heeft gedaan.

Edit your testimonial

Source: http://www.coachdez.com/

3) Nu hoeft u alleen nog maar de aopmaak te fine-tunen. Open de “Instellingen” van uw inhoudsblok en klik op het vak “Trim tekst”. Als het citaat te lang is, kiest u “Ja”. Om de tekst te verkorten, klikt u op “Nee”.

How to add testimonials

Grote afbeeldingen verbeteren uw getuigenissenpagina, zoals bovenstaande pagina door Dez Stephens.

Goede testimonials zijn uw beste reclame. Besteed de maximale aandacht aan hen!

Deel uw testimonial pagina met de Webnode gemeenschap in de comments.