Sticky en Breeze: Nieuwe template concepten voor de Webnode gemeenschap

Sticky en Breeze: Nieuwe template concepten voor de Webnode gemeenschap

Elke dag komen er meer mensen online, meer bedrijven, meer bezoekers en daarom moeten we creatiever zijn. Dit stimuleert ons in het maken van unieke designs met de nieuwste functionele kenmerken. Om jou te helpen met het verbeteren van je website, hebben wij Sticky en Breeze gelanceerd.


 

 

Sticky en Breeze zijn onze nieuwe visuele templates met een groot aantal kleurmogelijkheden. Deze templates bieden nieuwe creatieve functionele designs die je dichter bij je bezoekers brengt. En natuurlijk, maken deze templates ook gebruik van een “responsief design” net zoals bij de Trendy, Stylic & Inspire template sets, waar de pagina zich aanpast aan ieder beeldscherm, of het nu een desktop, mobiele telefoon of tablet is, jouw website past zich aan.

Sticky is Webnode ‘s eerste panoramische template

Om de web-browse ervaring van je bezoekers met bredere beeldschermen (laptop, tablet of smartphone) te verbeteren, biedt Sticky een veel wijdere bewerkbare ruimte met kleinere marges voor visuele websites.

De nieuwe template set voor een panoramisch schermformaat

De nieuwe template set voor een panoramisch schermformaat

Met Sticky kan je de koptekst verwijderen door de pagina opmaak te veranderen, dit biedt de mogelijkheid om je bezoekers te verwelkomen met een dynamische inhoud zoals een videoeen diavoorstelling of zelfs een fotoalbum.

Sticky is verkrijgbaar in 10 verschillende kleurcombinaties

Sticky is verkrijgbaar in 10 verschillende kleurcombinaties

Breeze is the first template where the background picture is highlighted

Een achtergrond afbeelding is altijd al een belangrijk element van een website geweest, en is ideaal voor creëren van een bepaalde sfeer. Bedrijven streven er vaak naar om het bedrijfsimago naar voren te brengen terwijl een wat persoonlijkere pagina de achtergrond afbeelding gebruikt om een bepaald gevoel te stimuleren. Breeze gaat een stapje verder in het creëren van een standaard achtergrond afbeelding, door de achtergrond tegelijkertijd op de voorgrond weer te geven. Een gloednieuw concept gemaakt om de boodschap nog beter naar je bezoekers over te brengen. De koptekst kan worden samengevoegd met de achtergrondafbeelding, en er kan vervolgens een Widget knop voor jou sociale media pagina worden geplaatst om meer volgers te krijgen. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een knop te gebruiken die naar een willekeurige pagina verwijst.

De nieuwe Breeze template wordt geleverd met een koptekst over de achtergrond afbeelding

De nieuwe Breeze template wordt geleverd met een koptekst over de achtergrond afbeelding

Net als met de Neviatemplate set, kan je ook de achtergrond afbeelding van jouw website met gemak veranderen. Je hoeft alleen maar u op de knop ‘Instellingen’ te klikken. Deze staat aangegeven in de werkbalk van je website editor. Selecteer vervolgens “website koptekst” en ten slotte klik je op ” website afbeelding”. Hier kun je bepalen welke afbeelding je wilt gebruiken als achtergrond door deze te selecteren en te uploaden.

Webnode - Template set Breeze Brown

De nieuwe Breeze templates komen met een aanpasbare achtergrond afbeelding

Indien je Sticky en Breeze op je website wilt proberen, kan je deze via de editor vervangen door te klikken op sjablonen. Klik daarna op “bedrijfscategorieën” en scrol helemaal naar beneden, daar vind je de meest recente Template zoals Sticky en Breeze. Als je meer informatie wilt over hoe je een Template te wijzigen, dan kun je deze tutorial volgen.

Gebruik jij één van Webnode ‘s 60 + responsieve design Template? Deel het met ons in een bericht of deel het op onze officiële Facebook, Google+ of Twitter pagina.