Top 10 + 1 van de Webnode websites in 2014

Top 10 + 1 van de Webnode websites in 2014

 

2014 was een heel speciaal jaar voor Webnode. Een nieuwe mijlpaal van 18 miljoen wereldwijde gebruikers werd behaald, en daarom is het tijd om onze meest getalenteerde webmaster een bedankje te geven! Hun design, kennis en online successen hebben eraan bijgedragen om een van de meest populaire pagina’s die gemaakt zijn met behulp van Webnode te worden.  

 

 

 

Als grote inspiratieborn om jouw website te verbeteren hebben wij deze lijst samengesteld. Pak een pen en papier bij de hand en maak aantekeningen van de beste ideeën die op jouw website passen. Hier is onze lijst!

1. Châssis de Wallonie: Een bedrijfspagina gemaakt door een Belgische specialist in installaties van deuren en raamwerken. De pagina maakt gebruik van aanpasbare knoppen, gebruikt een ingenieuze manier om formulieren te gebruiken, en biedt een optie om een PDF bestand direct van de pagina te kunnen downloaden.

De website van  Châssis de Wallonie

2. Email Tool Tester: Deze website is gemaakt rondom e-mailmarketing, een techniek die wordt gezien als een van de meest succesvolle online-marketing technieken om meer verkeer naar een website te brengen. De website geeft advies over het creëren van nieuwsbrieven om producten, diensten en welke tools hiervoor gebruikt kunnen worden. Highlights van de pagina zijn: een simpele structuur, efficiënt gebruik van tabellen, en een interessante multimedia indeling.

De website van Email Tool Tester

3.  Necesito Reformar:  Een website gemaakt voor een Spaans bedrijf dat zich toelegt op reconstructies en renovaties van gebouwen. Deze website is erin geslaagd het sjabloon zo aan te passen, dat het volledig past bij de kern business. Knoppen zijn gemaakt van pictogrammen die de surfervaring optimaliseren en een strategisch blog toestaan.

De website van Necesito Reformar

4. Rocking Booking: Een website gemaakt voor een Tsjechische muziek agency die zeer bekende lokale bands vertegenwoordigt en een complete service van muziek productie aanbiedt. De website maakt gebruik van de Nevia template die toelaat om de achtergrondafbeelding eenvoudig te veranderen. Tip: zie hoe de Google kalender Widget en de Fans Box Widget direct onder de kop van elk artikel staan.

De website van Rocking Booking

5. Mebel V Dom: Een website gemaakt voor een klein bedrijf dat uit een hobby ontstaan is namelijk woninginrichting design. Deze warme website onderscheidt zich door de effectieve manier hoe het menu eruit ziet. De website maakt gebruik van formulieren om e-mailadressen te krijgen voor het versturen van nieuwsbrieven, Daarnaast heeft de pagina een zelfgemaakte Widget van de meest populaire sociale netwerk in Rusland: Vkontakte.

De website van Mebel V Dom

6. Easy Stock Compras:  Een Braziliaanse webwinkel die producten aanbiedt aan bars, restaurants en hotels, en zorgt voor een extreem snelle levering van service. Ons Portugese team koos het voor haar aantrekkelijke en functionele ontwerp, de intuïtieve indeling van producten en grote beschrijvingen. Product met hoge kwaliteit foto’s zijn daarnaast ook een pluspunt.

De website van Easy Stock Compras

7. Lungiana: Een Italiaanse website gebouwd door het VVV Operators Association van Lungiana in om het grondgebied te en de bijbehorende toeristische ondernemingen promoten. Ons Italiaans team heeft voor deze website gekozen vanwege de inhoud van hoge kwaliteit en prachtige foto’s, de aanpassing van de inhoud aan verschillende talen en een geweldige manier om met de Webnode editor te werken.

De website van Lungiana

8. Instaprint: Een Spaanse online print service waarmee klanten hun prints in die talloze formaten kunnen bestellen. De website onderscheidt zich door zijn volledig aangepaste ontwerp, met meer dan 250 kleurrijke beelden, aangepaste banners en live chat Widget snelle klantenservice aan te bieden.

De Website van instaprint

9. Geração Rubro Negra: A website created to be the point of reference for the supporters of the Brazilian football club Flamengo. The community of more than 600k members in social networks proves that the creators can really connect with the fans. Their own customized template and the frequency at which they add new content are really worth mentioning.

De website van Geração Rubro Negra

10. Kailua Navi: Een website die werkt als een informatiepunt voor Japanse toeristen die Kailua (Honolulu County, Hawai) bezoeken. Ons Japans team koos de pagina als webpagina van de maand. Een belangrijk aspect was het slimme gebruik van producten lijsten en Google Maps op de website.

Homepage of Kailua Navi

De Website van Kailua Navi

10 + 1. Als je je nog steeds af vraagt wat de website nummer 11 van de lijst is. Raad niet verder meer, het is jouw website! Deel je website met screenshot in onze commentbox.

Wij willen je bedanken voor al je aandacht dit jaar en wensen u het allerbeste voor 2015. Een warme knuffel van het hele Webnode team. Gelukkig Nieuwjaar!