Organiseer posten op jouw blog!

21.6.2017

Elke overtuigde blogger die vaker blogt zal om het voor zijn lezers makkelijker te maken om wat hun interesseert te vinden de behoefte ontdekken om zijn blog te organiseren. Webnode heeft deze taak nu makkelijker gemaakt met de nieuwe toevoeging van onze blogfunctie, blog categorieën. Met deze update kan je nu makkelijker jouw reisblog organiseren in landen of continenten, je recepten op je kookblog indelen op basis van het type voedsel of ingrediënten of jouw modeblog organiseren op basis van kledingartikel.

Hoe kan ik een nieuwe categorie toevoegen?

Je kan een nieuwe categorie aan je blog toevoegen op precies dezelfde manier als je jouw orginele blog hebt gecreeerd. Ga naar het PAGINA menu in de Webnode editor en voeg een nieuwe blog toe. De nieuwe blog zal als een aparte pagina handelen en je hoeft het alleen maar een naam te geven. Voeg daarna jouw nieuwe blogposten toe.

Voeg nieuwe categorieen toe

Hoe zien bezoekers mijn blog?

Jouw bezoekers zullen jouw blog categorieën direct in het menu van jouw website zien en zullen kunnen komen op de categorie die hun interesseert door erop te klikken. Je kunt ook elke categorie aanpassen op basis van jouw verbeelding. Verschillende afbeeldingen en video’s en zelfs een andere achtergrondafbeelding kunnen worden toegevoegd om elk van jouw categorieën uniek en origineel te maken..

Elke categorie zal zijn eigen pagina in het menu hebben

Verplaats blogposten naar andere categorieën

Elke blogpost zal worden ingedeeld onder de categorie waarin het geplaatst is. Als je deze post naar een andere categorie wil verplaatsen is dat mogelijk met een paar muisklikken.

Je kan makkelijk jouw posten verplaatsen

Jouw blogposten weergeven

Wanneer je de categorieën op jouw website hebt ingesteld kan je kiezen of je al jouw blogposten in een blogfeed of enkel blogposten van een bepaalde categorie. Je kan een ongelimiteerde hoeveelheid categorieën maken en recente blogfeeds maken het mogelijk om een recente blogfeed voor elke categorie te hebben.

Kies welke categorie de feed zal weergeven

 

Naast de publicatie van deze update hebben wij ook onze Politieke Blog Sjabloon gepubliceerd die geweldig de mogelijkheden van de blog categorieën weergeeft. Alles wat je moet doen is dit sjabloon kiezen, wat koffie zetten en beginnen met schrijven.

 

Heb je al een blog op jouw website en heb je niet meer categorieën nodig? Je hoeft je geen zorgen te maken of iets te doen naar aanleiding van deze update. Je blog zal blijven werken als het eerder deed en je zal geen veranderingen op je website zien.

 

Ben je van plan om categorieën in jouw blog te gebruiken en wil je meer weten? Laat dan asjeblieft een opmerking in het onderstaande gedeelte achter.