Domeinregistratie

Toegang krijgen tot uw website wordt makkelijker voor uw gebruikers als u een eigen
naam heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over de inhoud van uw website, hierin zal niets veranderen. Alleen het adres / naam van uw website zal aangepast worden.

U kunt de prijzen van de domeinen hier vinden.

1. Ga naar de administratie van uw website om een domein te kopen. Klik op "Registreer nieuw domein".

domeinregistratie1
2. Vul de domeinnaam in die u wilt registreren en klik op "Zoeken".

domeinregistratie2
3. Kies een of meerdere beschikbare domeinen. Klik op "Registreer nu".

domeinregistratie3
Als de gekozen domeinnaam bezet is gaat u terug naar stap 1 en zoekt u een andere domeinnaam.

4. Kies de periode voor hoe lang u het domein wilt registreren. Klik op "Doorgaan".

domeinregistratie4
5. Vul uw persoonlijke contact informatie in.

domeinregistratie5
6. Indien u ongerust bent over uw privacy, kunt u kiezen voor privé -registratie. Op deze manier word uw persoonlijke informatie niet vrij gegeven op Internet.

domeinregistratie6
7. Selecteer de betalingswijze. Om uw bestelling te complementeren klikt u op "Aankopen".

domeinregistratie7