Hoe kan ik mij Registreren

1. Ga naar www.webnode.nl en klik op de knop Beginnen.

Hoe kan ik Mij Registreren

2. Kies een naam voor je website en geef vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in. Klik op Registeer & Creëer.

Hoe kan ik Mij Registreren

3. Kies het type website dat je wilt maken.

Hoe kan ik Mij Registreren

4. Kies één van onze mooie sjablonen.

Hoe kan ik Mij Registreren

5. Zodra je de sjabloon kiest, word je automatisch meegenomen naar onze website editor

Tip: Vanwege technische redenen is het niet mogelijk om de sjabloon van je website te wijzigen nadat je deze hebt gekozen. In het geval dat je het nodig vindt om van sjabloon te veranderen, dien je een nieuwe te website maken en de inhoud handmatig te verplaatsen van de originele website naar de nieuwe website.

Tip: Voor een snelle en efficiënte ondersteuning, neem contact op met Webnode vanuit het e-mailadres dat je gebruikt om je aan te melden bij Webnode.