Hoe kan ik Werken met de Webnode 2.0 Editor

Na het kiezen van het type website en de sjabloon, word je automatisch doorgestuurd naar de website editor. De editor heeft een aantal basisfuncties:

1. De werkbalk met drie knoppen: PAGINA'S, INSTELLINGEN en PUBLICEREN.

Hoe kan ik Werken met de Webnode 2.0 Editor

Onder PAGINA'S kan je pagina's toevoegen, verwijderen, pagina's in het menu verbergensubpagina's creëren en de volgorde van de pagina's op je website wijzigen.

Onder INSTELLINGEN kan je informatie vinden over je account: upgraden naar Premium diensten, het registreren van een domeinnaam, het beheren van e-mailaccounts, back-up maken en herstellen van je website, andere talen aan je website toevoegen, evenals andere informatie.

De knop PUBLICEREN zal onmiddellijk alle wijzigingen die je aan je website hebt aangebracht publiceren.

2. Je kan al je websites gemakkelijk beheren via de knop MIJN PROJECTEN.

Hoe kan ik Werken met de Webnode 2.0 Editor

3. De instellingen knop in de Website koptekst is waar je de website koptekst met behulp van de gratis Webnode afbeeldingencollectie kan veranderen. Je kan ook je eigen afbeeldingen toevoegen, alsook effecten op je afbeeldingen toevoegen en wijzigen.

Hoe kan ik Werken met de Webnode 2.0 Editor

4. De Plus-knop wordt gebruikt om nieuwe secties toe te voegen aan je website.

Hoe kan ik Werken met de Webnode 2.0 Editor

5. Via de Sectie instellingen knop kan je de sectie afbeelding veranderen met gebruik van de gratis Webnode afbeeldingen collectie, je eigen afbeelding toevoegen, of de sectie verwijderen.

Hoe kan ik Werken met de Webnode 2.0 Editor

6. De Sectie plus knop gebruik je om inhoud toe te voegen aan de sectie. Tekst en afbeeldingen kunnen bewerkt worden door te klikken of te slepen.

Hoe kan ik Werken met de Webnode 2.0 Editor

7. Via de Website voettekst instellingen knop kan je de voettekst afbeelding veranderen met gebruik van de gratis Webnode afbeeldingen collectie, of je eigen afbeelding toevoegen.

Hoe kan ik Werken met de Webnode 2.0 Editor