Hulppagina
Hulp-startpaginaInleidingHoe kan ik Werken met de Webnode 2.0 Editor

Hoe kan ik Werken met de Webnode 2.0 Editor

Na het kiezen van het type website en de sjabloon, word je automatisch doorgestuurd naar de website editor. De editor heeft een aantal basisfuncties:

1. De werkbalk met drie knoppen: PAGINA'S, INSTELLINGEN en PUBLICEREN.

Onder PAGINA'S kan je pagina's toevoegen, verwijderen of opnieuw ordenen, pagina's verbergen in het menu en sub pagina's maken.

Onder INSTELLINGEN kan je informatie vinden over je account, upgraden naar Premium diensten, het registreren van een domeinnaam, het beheren van email accounts, back-up maken en herstellen van je website,  talen aan je website toevoegenschakel lidmaatschap registratie en andere functies in.

De knop PUBLICEREN zal onmiddellijk alle wijzigingen die je aan je website hebt aangebracht publiceren.

2. Je kan al je websites gemakkelijk beheren via de knop Mijn projecten.

3. De instellingen knop in de Website koptekst is waar je de website koptekst met behulp van de gratis Webnode afbeeldingen collectie kan veranderen. Je kan ook je eigen afbeeldingen toevoegen, alsook effecten op je afbeeldingen toevoegen en wijzigen.

4. De Plus-knop wordt gebruikt om nieuwe secties toe te voegen aan je website.

5. Via de Sectie instellingen knop kan je de sectie afbeelding veranderen met gebruik van de gratis Webnode afbeeldingen collectie, je eigen afbeelding toevoegen, of de sectie verwijderen.

6. De Sectie plus-knop gebruik je om inhoud toe te voegen aan de sectie. Tekst en afbeeldingen kunnen bewerkt worden door te klikken of te slepen.

7. Via de Website voettekst instellingen knop kan je de voettekst afbeelding veranderen met gebruik van de gratis Webnode afbeeldingen collectie, of je eigen afbeelding toevoegen.

Tip: Bekijk de video hieronder om te zien hoe je een website kan bouwen: