Hoe kan ik Een Nieuw Wachtwoord Aanvragen

1. Om een nieuw wachtwoord aan te vragen, ga je naar www.webnode.nl en klik je op AANMELDEN.

Hoe kan ik Een Nieuw Wachtwoord Aanvragen

2. Klik op Wachtwoord vergeten?

Hoe kan ik Een Nieuw Wachtwoord Aanvragen

3. Vul je e-mailadres in en klik op Reset Wachtwoord.

Hoe kan ik Een Nieuw Wachtwoord Aanvragen

4. Nadat je jouw e-mailadres hebt ingevuld zal je een e-mail aankrijgen dat de link bevat om een nieuw wachtwoord in te stellen.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat je tijd en toegang tot jouw e-mailaccount hebt onmiddelijk na het aanvragen van een nieuw wachtwoord. De link in de e-mail die je zal aankrijgen zal enkel voor 30 minuten geldig zijn nadat we de e-mail van onze kant hebben verzonden.

Tip: Als de e-mail met de link om het wachtwoord te resetten niet aankomt in de inbox van je e-mail, controleer dan ook je spam folder omdat deze e-mails soms als spam beschouwd kunnen worden.