Hoe kan ik Een Website Verwijderen

1. Op de Mijn projecten pagina, kies je de website die je wilt verwijderen en klik je vervolgens op Verwijder project.

Hoe kan ik Een Website Verwijderen

2. Als je zeker bent dat je de website wilt verwijderen, klik je op Ja, verwijderen.

Hoe kan ik Een Website Verwijderen

3. Geef je wachtwoord in en kies de reden waarom je jouw website wilt verwijderen. Klik daarna op Verwijder project.

Hoe kan ik Een Website Verwijderen

Tip: Gelieve zorgvuldig te controleren dat je de juiste website verwijdert. Zodra een website wordt verwijderd, is het niet mogelijk om deze te herstellen.