Plaats een Affiliate Banner

1. Log in op jouw Affiliate account. Gebruik de inloggegevens die je na de registratie via email hebt ontvangen.

Plaats een Affiliate Banner

2. Klik op Banners & Links, onderaan de pagina, nadat je bent ingelogd.

Plaats een Affiliate Banner

3. Kies jouw gewenste taal. Er zal een lijst verschijnen met alle banners die je op jouw website kan plaatsen.

Plaats een Affiliate Banner

4. Kies een van de banners en klik op Get banner code.

Plaats een Affiliate Banner

5. Kopieer de gegenereerde HTML code.

Plaats een Affiliate Banner

6. Plaats de code nu op jouw website. De instructies om een HTML code te plaatsen op een Webnode website kan je vinden in het artikel: Hoe kan ik een HTML code toevoegen.